LA LIGA

Σνάιντερ: "Τυχερή η Μπαρτσελόνα"

Σνάιντερ: "Τυχερή η Μπαρτσελόνα"
σνάιντερ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη με 12 βαθμούς διαφορά στην Πριμέρα Ντιβισιόν επειδή είναι τυχερή

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμά μάλιστα πως η "βασίλισσα" είναι... πιο ομάδα από την "Μπάρτσα", η οποία στηρίζεται περισσότερο σε ατομικές ενέργειες.
"Η διαφορά της Μπαρτσελόνα είναι ο Λιονέλ Μέσι", τονίζει ο Ολλανδός. "Έμείς είμαστε ομάδα, ενώ αυτοί είναι ξεχωριστές μονάδες ο καθένας".

"Διαθέτουν όντως πολύ ποιότητα και αυτήν την χρονιά έχουν σπουδαία ομάδα. Είναι όμως και πολύ τυχεροί, όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με την Ρασίνγκ στο Σανταντέρ".

"Φέτος έχουν την τύχη που είχαμε εμείς πέρσι, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που δεν παίζουν καλά, αλλά στηρίζονται σε ατομικές ενέργειες".

Σε προσωπικό επίπεδο ο Σνάιντερ παραδέχτηκε πως δεν έχει βρει ακόμη τον καλό του εαυτό έπειτα από τον τραυματισμό που τον κράτησε τρεις μήνες εκτός δράσης μετά το Euro 2008.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος, καθώς δεν αγωνίζομαι στο επίπεδο που θέλω. Ξέρω πως μπορώ να βελτιωθώ και έχω περισσότερη ποιότητα από αυτό που δείχνω αυτήν την περίοδο".








TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ