ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σνομπάρει το Αμβούργο ο Ουγιέ;

Σνομπάρει το Αμβούργο ο Ουγιέ;
Ουγιέ

Πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγο για άρνηση του Ουγίε στην περίπτωση να αναλάβει το Αμβούργο

Μετά την αναμενόμενη φυγή του Χούμπ Στέφενς από το Αμβούργο το καλοκαίρι η ομάδα ψάχνει εδώ και καιρό έναν αντικαταστάτη, φήμες ήθελαν ο Γερμανικός σύλλογος να είναι έτοιμος να πλησιάσει τον πρώην τεχνικό της Λίβερπουλ και της Λιόν Ζεράρ Ουγιέ.
Όμως με δημοσίευμα της η Γαλλική εφημερίδα L’Équipe έρχεται να σταματήσει τις όποιες φήμες έχουν αρχίσει να εμπλέκουν το όνομα του 61χρονου κόουτς, καθώς όπως αναφέρει ο Ουγιέ δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Γαλλία.

Μάλιστα δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου της ομοσπονδίας Φρανσουά Μαναρντό λέγοντας ότι ο Ουγιέ δεσμεύετε με συμβόλαιο το οποίο δεν έχει σκοπό να "σπάσει".

" Είμαι σίγουρος ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν βάση αφού ο κύριος Ουγιέ δεσμεύετε με συμβόλαιο μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα το τιμήσει, είναι ο τεχνικός διευθυντής μας και θα παραμείνει μέχρι το τέλος".

Μάλιστα ο Μαναρντό αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η ομοσπονδία έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις από συλλόγους για τον Ουγιέ, όπως και προσεγγίσεις από άλλες χώρες που ήθελαν σαν τεχνικό τον 61χρονο κόουτς.






TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ