ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοκ για Ραούλ Μπράβο

Σοκ για Ραούλ Μπράβο
Μπράβο

Μετά τον Τζόλε και ο Ραούλ Μπράβο θα είναι απών απο το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ

Ο Ραούλ Μπράβο αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης (29/8) λόγω ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο και μετά την εξέταση που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης. Συγκεκριμένα ο έμπειρος Ισπανός υπέστει θλάση δεξιού ορθού μηριαίου και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες.
Ο Τάκης Λεμονής έτσι έχει ένα ακόμη "πονοκέφαλο" ενόψει του ντέρμπι καθώς ο Ισπανός προοριζόταν να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και από τη στιγμή που τελικά θα τεθεί εκτός μάχης θα πρέπει να αναπροσαρμόσει εκ νέου τα πλάνα του με έναν εκ των Ζεβλάκοφ ή Σέζαρ να τον αντικαθιστά.

Κατά τα άλλα οι Τζόρτζεβιτς και Παπαδόπουλος συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν και το απόγευμα στις 19:00.

Αλλάζει σύστημα;

Πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά και από τα δείγματα γραφής στα δύο τελευταία φιλικά με τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό δεν αποκλείεται να επιλέξει τελικά το σύστημα 4-4-2.

Ο αντικαταστάτης του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εξακολουθεί να απασχολεί τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Λούα Λούα έτισι δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Στο φιλικό παιχνίδι με το Λεβαδειακό άλλωστε, εκτός από τον Λούα Λούα, δοκιμάστηκαν οι Ιεροκλής Στολτίδης και Βασίλης Τοροσίδης στα αριστερά του κέντρου, όμως ακόμα είναι νωρίς για να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις του Τάκη Λεμονή.

Mε... μισή ομάδα στο Super Cup

Στις 8 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του ελληνικού Super Cup στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την κυπελλούχο Λάρισα, ένας θεσμός που είχε ξεχαστεί αδικαιολόγητα από τους αρμόδιους φορείς τα τελευταία χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, θα παραταχθούν δίχως σημαντικά βασικά στελέχη. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα (Αργεντινή), Τρεσόρ Λομάνα Λούα Λούα (Κονγκό), Μίχαλ Ζεβλάκοβ (Πολωνία), Μιχάλης Κωνσταντίνου (Κύπρος), όπως και οι τέσσερις Έλληνες που πιθανότατα θα κληθούν από τον Ότο Ρεχάγκελ (Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Άντζας, Τοροσίδης).

Εν αναμονή της κλήρωσης

Την Πέμπτη (30/8, 19:00), είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League στο Μόντε Κάρλο. Ο Ολυμπιακός περιμένει τους αντιπάλους του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, πιθανότατα ευρισκόμενος στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Την πειραϊκή ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν στην κλήρωση οι Πέτρος Κόκκαλης (διευθύνων σύμβουλος) και Ίλια Ίβιτς (τεχνικός διευθυντής). Όσο για το ρόστερ που θα δηλώσει η ελληνική ομάδα στην ΟΥΕΦΑ, αυτό θα απαρτίζεται από 27 ποδοσφαιριστές, όσοι δηλαδή απαρτίζουν το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού (υπάρχει και ο Γιάννου, αλλά σύντομα θα αποχωρήσει).

Οι 23 είναι στη λίστα Α και οι άλλοι 4 στη λίστα με τους νέους (Παπαδόπουλος, Ματσούκας, Φακίνος, Παναγόπουλος). Αναλυτικά οι 23 της λίστας Α: Νικοπολίδης, Μπούτινα, Σηφάκης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Σέζαρ, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Άντζας, Πάντος, Τοροσίδης, Στολτίδης, Γκαλέτι, Αρτσούμπι, Τζόρτζεβιτς, Νε, Μενδρινός, Λεντέσμα, Κοβάτσεβιτς, Νούνιες, Μήτρογλου, Κωνσταντίνου, Λούα Λούα.

Παρελθόν και τυπικά ο Γιάννου


Απο τις αρχές του καλοκαιριού ήταν γνωστό πως ο Κλεόπας Γιάννου δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή για την νέα χρονιά.

Σήμερα (29/6) το διαζύγιο που κράτησε αρκετό καιρό είναι πλέον πραγματικότητα καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κλεόπα Γιάννου, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Φιλικό με Αστέρα

* Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ερυθρό Αστέρα για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007.


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ