ΑΕΚ

Σοκ με Τζεμπούρ

Σοκ με Τζεμπούρ
τζεμπουρ

Η ΑΕΚ μετράει ακόμα πληγές από την Ξάνθη. Για 3 μήνες έξω ο Τζεμπούρ. Για 10 ημέρες ο Νίκος Γεωργέας (Video)

Η Ξάνθη δεν έφερε το πρώτο διπλό αλλά έφερε τον τραυματισμό του Ράφικ Τζεμπούρ και του Νίκου Γεωργέα. Ο Γαλοαλγερινός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες, ενώ ο Έλληνας αμυντικός θα απουσιάσει για περίπου δέκα ημέρες.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα (περίπου στο 30ο λεπτό) ο Τζεμπούρ υπέστη κάκωση στον δεξί ώμο μετά από σκληρή επαφή με αντίπαλο, όμως συνέχισε στο παιχνίδι. Στο 80ο λεπτό, καθώς αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις, ζήτησε αλλαγή.

Σε κλινική εξέταση διαπιστώθηκε υπεξάρθρημα ωμογλήνης, στο ίδιο σημείο όπου ο παίκτης είχε υποστεί εξάρθρημα στο παρελθόν. Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε με μαγνητική τομογραφία που έγινε την Κυριακή το πρωί στο ΙΑΣΩ General. Στον παίκτη συστήθηκε χειρουργική αποκατάσταση, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Ο Νίκος Γεωργέας στάθηκε πιο τυχερός (στην ατυχία του). Αποχώρησε από το παιχνίδι με τράβηγμα στον αριστερό ημιτενοντώδη.

Την Κυριακή υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο, ο οποίος έδειξε μικρής εκτάσεως θλάση στον αριστερό ημιτενοντώδη (Α’ Βαθμού).

Στον παίκτη χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης και αντιοιδηματική αγωγή. Θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και η αποχή του υπολογίζεται σε περίπου δέκα ημέρες.

H προπόνηση της Κυριακής

Στις 11.00 προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό. Ο Μιχάλης Παυλής επανεντάχθηκε σε ρυθμό προπόνησης με ειδική περίδεση. Κανονικά προπονήθηκε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε και ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης.



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ