ΙΩΝΙΚΟΣ

Σοκ με Βουρεξάκη

Σοκ με Βουρεξάκη
ΒΟΥΡΕΞΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Βουρεξάκης θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης

Συγκεκριμένα, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο άτυχος ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι έχει ρήξη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού ποδιού και μέσα στις προσεχείς ημέρες θα υποβληθεί σε εγχείρηση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει έξω από τα γήπεδα για 4 έως 6 μήνες, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιηθεί τεχνικό ή φυσικό μόσχευμα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μέσα στη στενοχώρια του, ευχήθηκε να είναι το τελευταίο θύμα των πολύ κακών αγωνιστικών χώρων που υπάρχουν στη χώρα μας και απηύθυνε έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς στους οποίους ανήκουν τα γήπεδα να φροντίσουν για τη βελτίωσή τους προκειμένου να μη κινδυνεύει συνεχώς η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουρεξάκης τραυματίστηκε στο γήπεδο του Ευόσμου σε μία ανύποπτη φάση, όταν το πόδι του μπλέχτηκε στο χόρτο μιας λακούβας και έπαθε τη μεγάλη ζημιά.

Ο τραυματισμός του Βουρεξάκη δημιούργησε ένα ακόμα πρόβλημα στον Ιωνικό για τους κρίσιμους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς ήρθε να προστεθεί στις αναγκαστικές απουσίες των επίσης τραυματιών, Γκόγκα, Ξενίδη και Πούτα και των τιμωριών από κάρτες.

Για το ματς της προσεχούς αγωνιστικής (29ης), με αντίπαλο την Κέρκυρα, που θα γίνει το Σάββατο (10/5) στο γήπεδο της Νεάπολης, επανέρχονται οι Νατσούρας και Τόσκας, που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Φαμπίνιο, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική, λόγω των 7 καρτών που είχε συμπληρώσει.

Στο μεταξύ, στον Εύοσμο, συμπλήρωσαν από τέσσερις κάρτες οι Ονουάτσι και Σαπάνης και επτά ο Πουλόπουλος, αλλά ακόμα δεν ανακοινώθηκε σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ