ΠΑΟΚ

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Αραμπατζή

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Αραμπατζή
Αραμπατζης γκολ

Σοκ με Αραμπατζή, τραυματίστηκε στο γόνατο, φόβοι για ρήξη χιαστού. Κνολ: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Άτυχος ο Αραμπατζής...


Σε μια σεζόν που ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από όλους τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ, ο Νίκος Αραμπατζής δύσκολα θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Ο 23χρονος αμυντικός, που πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του δικεφάλου, σε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της προπόνησης γύρισε το γόνατο του και όσοι το είδαν σκέφτηκαν για ρήξη χιαστού.

Σήμερα θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με τον νεαρό αμυντικό.

Κνολ: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"


Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός αμυντικός Ρουντ Κνολ, πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, μίλησε στη SportDay για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τόνισε: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά η συνέντευξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ:


- Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα από την παρουσία σου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ;


"Δεν έχω προλάβει να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα, αφού έχω έρθει απευθείας από το αεροδρόμιο. Τώρα θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τώρα θα μιλήσω για πρώτη φορά με τον νέο προπονητή και θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ το συντομότερο δυνατόν".



- Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αισθάνεσαι έτοιμος;


"Εδώ και πέντε εβδομάδες προπονούμαι μόνος μου εντατικά και θεωρώ πως είμαι έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν είναι όμως μόνο το θέμα της φυσικής μου κατάστασης. Πρέπει να μάθω και το παιχνίδι των συμπαικτών μου".



- Είσαι ικανοποιημένος από τη συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ;


"Βεβαίως και είμαι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που τη γνωρίζουμε όλοι στην Ολλανδία. Έρχομαι να παίξω σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό και σε μία ομάδα με πολύ και φανατικό κοινό που θέλει να πρωταγωνιστήσει".



- Τελικά τι μέτρησε για να πάρεις αυτή την απόφαση;


"Την πρώτη φορά που ήρθα ήθελα να δω κάποια πράγματα. Τις εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα, το γήπεδο που αγωνίζεται, την πόλη που θα ζήσω. Είχα ξαναέρθει στην Ελλάδα σε περίοδο διακοπών και συγκεκριμένα στην Κω, όμως η Θεσσαλονίκη μου άρεσε πάρα πολύ γιατί συνδυάζει τα πάντα. Από τα όσα είδα ικανοποιήθηκα και γι' αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Είναι σημαντικό βήμα για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν".



- Πώς ήταν το κλίμα που συνάντησες στις συζητήσεις που έκανες;


"Ο κ. Ζαγοράκης το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι το πώς αισθάνομαι που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Θελε να δει αν πιστεύω σε αυτή την επιλογή και καλά έκανε. Είναι ευχάριστο που ο κ. Ζαγοράκης είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ, τον γνωρίζω από την πορεία του στην εθνική Ελλάδος και ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες που έβγαλε η χώρα σας. Το κλίμα ήταν άριστο και μέτρησε στην απόφασή μου".



- Τελικά υπέγραψες συμβόλαιο για δύο χρόνια...


"Ναι, γιατί πιστεύω πως είναι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα. Θέλω να έχω τον χρόνο να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα και να μην ασχολούμαι με το αν το συμβόλαιό μου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχω τον χρόνο να δείξω ποιος είμαι και ο ΠΑΟΚ τον δικό του για να με ανανεώσει και άλλα χρόνια αν το επιθυμεί".



- Μίλησες με τον Σάλμον;


"Ναι. Με ενημέρωσε για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και για το κλίμα που υπάρχει. Μόλις γίνει καλά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι ένας πολύ δυνατός επιθετικός που έχει καλά στοιχεία και τον θεωρώ σημαντικό για την ομάδα".



- Τον έχεις αντιμετωπίσει;


"Δύο ή τρεις φορές, αν θυμάμαι καλά, έχουμε βρεθεί αντίπαλοι. Είναι δύσκολος παίκτης γιατί κινείται συνεχώς και πρέπει να τον προσέχεις".



- Γκολ σου έβαλε;



"Όχι".



Σήμερα η Γενική Συνέλευση


Το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση επί θητείας Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:


1) Επαναφορά του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στο ποσό της καλύψεως της αύξησης που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 29.07.2006.
2) Ακύρωση προηγούμενης απόφασης της από 12.02.2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
3) Επιστροφή καταβληθέντων ποσών στους δικαιούχους καταθέτες της τελευταίας αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίστηκε από την από 12.02.2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση και καθορισμός διαδικασίας επιστροφής των ποσών που καταβλήθηκαν.
4) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών.
5) Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
6) Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 του Ν. 2190/20.
7) Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.









Διάψευση για Ν.Δ.



Χθες αναφέρθηκε σε δελτίο ειδήσεων πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης δέχτηκε κρούση από τη Νέα Δημοκρατία για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της. Η είδηση αυτή διαψεύστηκε από τον κύκλο του προέδρου του ΠΑΟΚ.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ