ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Sold out με Ρέιντζερς

Sold out με Ρέιντζερς
παναθηναικος οπαδοι

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Ρέιντζερς. Μπούτσερ: "Μεγάλη απειλή ο Μανούτσο"

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εισιτήρια με την Ρέιντζερς εξαφανίστηκαν. Μπορεί τα ακραία καιρικά φαινόμενα να δημιούργησαν προβλήματα τις τελευταίες μέρες, όμως η ζήτηση ήταν αυξημένη με αποτέλεσμα μόλις βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες να εξαφανιστούν όσα εισιτήρια είχαν απομείνει στα εκδοτήρια.
Αυτός θα είναι ο πρώτος φετινός ευρωπαϊκός αγώνας του "τριφυλλιού" που θα υπάρχει sold out και πέμπτος συνολικά, καθώς έχουν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Καλαμαριά και Αστέρα Τρίπολης.

Μπούτσερ: "Μεγάλη απειλή ο Μανούτσο"

Στην Σκωτία φαίνεται να προβληματίζονται για έναν παίκτη του Παναθηναϊκού που ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την "πράσινη" φανέλα. Ο λόγος για τον Μανούτσο Γκονσάλβες, που έχει εντυπωσιάσει αρκετούς με την απόδοση του στα γήπεδα της Γκάνας.

Ο τελευταίος που προστέθηκε στην λίστα των... θαυμαστών του είναι ο Σκωτσέζος βοηθός προπονητή, Τέρι Μπούτσερ, που παρακολούθησε την διοργάνωση στην Γκάνα για λογαριασμό του BBC. " Παρακολούθησα τους αγώνες της Αγκόλας και εντυπωσιάστηκα απο τον Μανούτσο. Θα είναι μεγάλη απειλή αν αγωνιστεί. Είναι μεγαλόσωμος και έχει αρκετό ταλέντο. Σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με την Αίγυπτο, όμως το σημαντικό είναι οτι ξέρει να εκμεταλλεύεται την δύναμη του και είναι πανέξυπνος.

Δεν είναι εύκολο να τον σπρώξεις ή να τον βγάλεις εκτός ροής του αγώνα. Γνωρίζει που πρέπει να είναι στην περιοχή και "διαβάζει" τις φάσεις. Σίγουρα μπορεί να βετλιωθεί σε κάποιους τομείς, όμως είναι μπελάς για κάθε αντίπαλο. Χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο, γι' αυτό και κάνει πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ψάχνει συνέχεια την καλύτερη θέση στην περιοχή. Η Γιουνάιτεντ απέκτησε έναν πολύ καλό παίκτη που έχει τις προοπτικές να γίνει εξαιρετικός επιθετικός" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο παλαίμαχος άσος της Ρέιντζερς πιστεύει οτι οι Κουεγιάρ και Γουέιρ θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα αν ο Μανούτσο χρησιμοποιηθεί απο τον Ζοσέ Πεσέιρο.

"Ο Μανούτσο μπορεί να καθοδηγεί την επιθετική γραμμή και αυτό είναι σημαντικό στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορεί να παίξει εξαιρετικά τον ρόλο του καθαρόαιμου επιθετικού. Το κλειδί για την Ρέιντζερς είναι να προσπαθήσει να τον κρατήσει μακριά απο την εστία, όμως δεν αρκεί αυτό. Οι αμυντικοί θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους πάνω του, καθώς μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους . Είναι το ίδιο απειλητικός με τις κεφαλιές αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Το πρόβλημα του είναι πως δεν έχει εμπειρίες απο ευρωπαϊκούς αγώνες, όμως όταν μπει στον αγωνιστικό χώρο είναι σίγουρο οτι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα".

44 χρόνια απο τον θάνατο του Καλαφάτη

Σήμερα συμπληρώνονται 44 χρόνια από την ημέρα που έφυγε ο ιδρυτής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαφάτης. Ο Γιώργος Καλαφάτης γεννήθηκε το 1890 στην Αθήνα και από μικρός διακρίθηκε στον κλασικό αθλητισμό ως μέλος του Πανελληνίου Γ.Σ. Σε ηλικία 16 ετών μυήθηκε στο ποδόσφαιρο και το 1908 αποφάσισε να ιδρύσει έναν νέο ποδοσφαιρικό Σύλλογο. Στις 3 Φεβρουαρίου εκείνου του έτους, πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Άρεως η ιδρυτική συγκέντρωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Αθηνών που αργότερα μετονομάστηκε σε Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Ο Γιώργος Καλαφάτης υπήρξε ουσιαστικά ο "πατέρας" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όντας ένας από τους πρωτοπόρους του αθλήματος στην χώρα μας. Διακρίθηκε ως αθλητής μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του '20, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε διοικητικός παράγοντας της ομάδας. Παράλληλα σπούδασε γιατρός και ακολούθησε στρατιωτική καριέρα συμμετέχοντας στους Βαλκανικούς πολέμους και στον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του Υποναυάρχου. Εκπροσώπησε την χώρα μας στους Πανσυμμαχικούς αγώνες του 1919 στο Παρίσι και στην συνέχεια αφοσιώθηκε στην ανάπτυξη όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Καλαφάτης υπήρξε ο ιδρυτής, η ψυχή και μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που σημάδεψαν την ένδοξη πορεία του Παναθηναϊκού. Στις 19 Φεβρουαρίου του 1964 άφησε την τελευταία του πνοή στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών σε ηλικία 74 ετών.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Λεβαδειακό
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 24/02/2008, στο Γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας μας που είναι χρήστες της Ticket Club:

1. Μέσω internet στα site: www.ticketclub.gr & www.pao.gr
2. Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στα: 801 111 1908 (από σταθερό) και 2108094111 (από κινητό).
3. Στα εκδοτήρια: Γήπεδο "Απ. Νικολαϊδης", Θύρα 4 και Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia).

Τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:30 - 18:30, καθώς και το Σάββατο 23-02-2008, τις ίδιες ώρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα για τον αγώνα είναι:
Θύρες 4, 9, 11:
40 ευρώ
Θύρα 5Α: 30 ευρώ
Θύρα 5Β: 25 ευρώ
Θύρες 5Γ, 8Β, 12Β: 15 ευρώ
Θύρες 6, 7: 20 ευρώ
Θύρα 10: 60 ευρώ


































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ