ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σόλιντ: "Αξίζαμε τη νίκη"

Σόλιντ: "Αξίζαμε τη νίκη"
Τροντ Σόλιντ

Μέσα σε ένταση πραγματοποιήθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ

« Πριν από αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να το κερδίσουμε γιατί ο Άρης έχει μια νέα ομάδα με ενθουσιασμό και αν δεν ήμασταν ακριβείς θα είχαμε πρόβλημα. Αλλάξαμε λίγο την ομάδα. Την κάναμε πιο ομάδα επειδή έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Σήμερα το πρωί έμεινε εκτός ο Στολτίδης γιατί ήταν άρρωστος και πιστεύω ότι αυτοί που είχαν την ευκαιρία έκαναν καλή δουλειά. Δεν αξίζαμε να πάμε με 2-0 στα αποδυτήρια γιατί πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι, γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε και εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε δύο εύκολα γκολ στον Άρη και αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε στην Βαλένθια αν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Ελπίζω να είναι ένα καλό μάθημα.

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο κάναμε κάποια σχέδια και την πρώτη μας αλλαγή. Εκεί είχαμε και κάποια άλλα σχέδια για την επίθεση που δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε γιατί μπήκαμε καλά και είχαμε καλό τάιμινγκ στα γκολ και αξίζαμε 100% να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και φυσιολογικά το σκορ έπρεπε να ήταν πιο ψηλό.

Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 2-0 και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και αξίζουν καλά σχόλια για το ότι το γύρισαν και είμαστε ευτυχισμένοι που καταφέραμε να φύγουμε από την Θεσσαλονίκη με μια νίκη





».

Σε ερώτηση για το αν κάποιος από τους παίκτες του άξιζε κάποια κόκκινη κάρτα είπε: « Αν δεν κάνω λάθος είδα ένα παιχνίδι 11 εναντίον 11. δεν μπορείς στο ποδόσφαιρο να λες για θεωρεία. Δεν μπορείς να παίζεις ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για την μη αποβολή του Γεωργάτου σε κάποιες φάσεις απάντησε: « Και εγώ και ο διαιτητής θα δούμε το βίντεο το βράδυ. Η απόφαση είναι εκείνη την στιγμή. Ούτε αύριο ούτε άλλη στιγμή. Νομίζω ότι θα πρέπει να δείτε πολύ καλά στο βίντεο όλο το παιχνίδι», κι όσο για την αλλαγή που τον έκανε είπε: « Τον έκανα αλλαγή γιατί είχε μια κίτρινη κάρτα», για να ακολουθήσει σε εκείνο ακριβώς το σημείο ένταση με τον Σάββα Θεοδωρίδη να ζητά κάποιον υπεύθυνο από την ΠΑΕ Άρης με τον κ. Σόλιντ να προσθέτει: « Μπορώ να βγάλω ένα εύκολο συμπέρασμα. Αν δεν πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε ένα μεγαλύτερο σκορ δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Εγώ λέω ότι την ευθύνη της ήττας την ρίχνετε στον διαιτητή».

Σε νέα ερώτηση αν ο Ολυμπιακός στο 2-0 με παίκτη λιγότερο θα μπορούσε και πάλι να γυρίσει το παιχνίδι ο Νορβηγός τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε: « Μπορούσαμε να παίξουμε αν είχε εδώ δύο μέτρα χιόνι;».

Σκόρδας: «Δεν θα συμμετέχουμε σε αυτή την κωμωδία»
Ακολούθως εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος, μαζί με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σέρτζιο Κόκε, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα που τόνισε: « Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε αυτή κωμωδία. Ο προπονητής και οι παίκτες του Άρη θα μιλούν μόνο στις συνεντεύξεις που θα διοργανώνει η ΠΑΕ αλλά μετά τα παιχνίδια δεν θα κάνουν δηλώσεις». Αμέσως μετά και οι τρεις τους αποχώρησαν.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ