CHAMPIONS LEAGUE

Σόλμπακεν: "Περήφανοι"

Σόλμπακεν: "Περήφανοι"

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Τσέλσι στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια , δήλωσε ωστόσο περήφανος για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των Δανών.

Όταν η Τσέλσι των εκατομμυρίων τίθεται αντιμέτωπη με την "άσημη" Κοπεγχάγη, κανείς δεν μπορεί να έχει και πολλές απαιτήσεις από τη δανέζικη ομάδα.

Κι όμως η ομάδα του Σόλμπακεν όχι απλώς κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς στο "Στάμφορντ Μπριτζ", αλλά κράτησε και στο "μηδέν" τους "μπλε" του Αντσελότι. Δικαιολογημένη, λοιπόν, η ικανοποίηση του Νορβηγού προπονητή παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

" Η Τσέλσι ήταν καλύτερη αν κοιτάξουμε συνολικά και τα δύο παιχνίδια, ωστόσο είμαι περήφανος απ' αυτά που πετύχαμε. Παίξαμε οχτώ αγώνες στο Champions League και σ' όλους τα πήγαμε περίφημα, εκτός απ' το εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι".

" Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα αν είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην έδρα μας, ενώ σήμερα υπήρχε και το φάουλ του Ν'Ντόι (σ.σ. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι), που πιθανόν να άλλαζε τη ροή του αγώνα. Κανείς δεν ξέρει πως αντιδρούν οι ομάδες, θα ήταν μια ψυχρολουσία γι' αυτούς", σχολίασε ο 43χρονος τεχνικός.

" Τις 4-5 φορές που καταφέραμε να απειλήσουμε, δεν είχαμε καλά τελειώματα, οπότε γενικά πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν ήμαστε καλύτεροι. Αλλά είναι ωραίο να έρχεσαι εδώ και να κρατάς το "μηδέν". Είναι μόλις η δεύτερη φορά που παίρνουμε βαθμό -αν μπορείς να τον πεις βαθμό- σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Σόλμπακεν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ