ΤΟΤΕΝΑΜ

Σον: "Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι από τους καλύτερους της Premier League"

Ο Σον τρέχει για την μπάλα στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Σον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ AP PHOTO/DAVE THOMPSON, POOL

Ο Σον στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας τόνισε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε τον εαυτό τους ως έναν από τους καλύτερους της Premier League.

O Σον έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την σεζόν με την Τότεναμ έχοντας σκοράρει δέκα γκολ στις 13 εμφανίσεις του με την φανέλα των σπιρουνιών σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ πλέον προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα.

Έτσι, με αφορμή τις αναμετρήσεις με την Εθνική Κορέα, ο Σον έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της χώρας του, όπου γι' ακόμη μία φορά έδειξε πόσο προσγειωμένος είναι. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του από τους καλύτερους της Premier League.

"Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι από τους καλύτερους στην Premier League. Ειλικρινά, δεν τον έχω σκεφτεί ούτε μία στιγμή" ανέφερε ο παίκτης της Τότεναμ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας ότι θέλει πάντα να προσπαθεί για το καλύτερο: "Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την Τότεναμ και την εθνική ομάδα και να προσπαθήσω να δείξω τις ικανότητές μου. Φαίνεται διαφορετικό να παίζεις για την Νότια Κορέα και την Τότεναμ. Θα προετοιμαστούμε ώστε να παίξουμε καλά για τους φιλάθλους".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ