ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόουζα: "Κορυφαίοι Ρονάλντο και Νάνι"

Σόουζα: "Κορυφαίοι Ρονάλντο και Νάνι"
New Image

Το εγκώμιο του νέου αποκτήματος της Γιουνάιτεντ έπλεξε ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Πάολο Σόουζα, τονίζοντας ότι θα αφήσει εποχή τα επόμενα 10 χρόνια

"Είναι πολύ εκρηκτικός και πολύ δυνατός. Είναι γρήγορος και θα αποτελέσει μία σπουδαία μετεγγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε στην αγγλική ιστοσελίδα του BBC ο παλαίμαχος Πορτογάλος άσος, άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, για να συμπληρώσει:

"Νομίζω ότι τα επόμενα 5 με 10 χρόνια, αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο".


Ο 51φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και πρωταθλητής Ευρώπης με την Γιουβέντους (1996) και Ντόρτμουντ (1997), υποστήριξε ότι σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νάνι δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις.

Eγγύηση η παρουσία του Φέργκιουσον
"Ο Κριστιάνο μπορεί να παίξει οπουδήποτε καθώς είναι δυνατός και στα δύο πόδια ενώ ο Νάνι είναι βασικά ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει μόνο την αριστερή πλευρά.

Είναι ακόμα νέος, όμως έχει σημειώσει ταχύτατη πρόοδο. Θα αντιμετωπίσει σκληρό συναγωνισμό στη Μάντσεστερ, το οποίο θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.




Θα έχει προπονητή τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, καθώς έχει τον τρόπο του για να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά παίκτες.

Ο Νάνι έχει ένα απίστευτο ταλέντο, και ο Φέργκιουσον λατρεύει να δουλεύει με τόσο ταλαντούχους παίκτες καθώς και να δημιουργεί νέα μεγάλα αστέρια",

κατέληξε ο Πάολο Σόουζα, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή βοηθός προπονητή στην Εθνική Πορτογαλίας.






TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ