ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σοριάνο: "Δεν παραχωρείται ο Ετό"

Σοριάνο: "Δεν παραχωρείται ο Ετό"
Ετό

Φρένο στα σενάρια που θέλουν τον Καμερουνέζο φορ να καταλήγει στην Άρσεναλ, μετά την μετεγγραφή του Ανρί στην Μπαρτσελόνα, έβαλε ο αντιπρόεδρος των Καταλανών

"Θέλει να μείνει στην ομάδα, κάτι που είναι και δική μας επιθυμία. Εάν όλα τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα θέλουμε, θα τον έχουμε μαζί με τον Ανρί τη νέα σεζόν.

Σίγουρα θα μείνει κοντά μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός παράγοντας των Καταλανών, με την Μίλαν να έχει δηλώσει και αυτή ότι ο Καμερουνέζος φορ είναι ο μεγάλος μετεγγραφικός της στόχος ενόψει της νεάς σεζόν.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Ανρί να υποδέχεται οσωνούπω τον "μέντορά" του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, με τον Αλσατό τεχνικό να προορίζεται για αντικαταστάτης του Ράικαρντ (η περυσινή σεζόν που άφησε την Μπαρτσελόνα χωρίς τρόπαια είχε ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετούς "πόντους" όσον αφορά στην εκτίμηση της διοίκησης), ο Σοριάνο σχολίασε:

"Ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει στο μέλλον, όμως δεν υπάρχει τώρα θέμα. Έχουμε προπονητή, τον Φρανκ Ράικαρντ, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα. Ελπίζουμε να παραμείνει μαζί μας για πολλά χρόνια".







TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ