ΠΑΟΚ

Σορλέν: "Έρχομαι"

Σορλέν: "Έρχομαι"
Σορλίν

Τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Ολιβιέ Σορλέν της Ρεν

" Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και είμαι πάρα πολύ κοντά στο να έρθω στην Ελλάδα", τόνισε ο Σορλέν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ και συνέχισε: " Από την στιγμή που και η Ρεν είπε το ΟΚ για τον δανεισμό μου, απομένει ένα τηλεφώνημα από τον ΠΑΟΚ για να έρθω στην Θεσσαλονίκη".

Η άφιξη μάλιστα του Σορλέν δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και αύριο με τον 29χρονο Γάλλο μέσο για τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ τόνισε ότι: "Είναι μία πρόκληση. Περιμένω το ΟΚ του ΠΑΟΚ για να έρθω". Εκτός του Σορλέν που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσεχή περίοδο του Ιανουαρίου, με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και ακολούθως με ενδεχόμενο αγοράς, στο στόχαστρο της βρίσκεται ήδη ένας Αφρικανός χαφ.

Στα αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ οι παίκτες της ομάδας στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στάθηκαν στην εμφάνισή τους για την απώλεια της νίκης.

" Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην κερδίσουμε", παραδέχθηκε ο Κώστας Χαλκιάς με τον διεθνή τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να πρόσθεσε ότι: " Το παιχνίδι αυτό ήταν μια κακή παρένθεση για μας και θα κοιτάξουμε να επιστρέψουμε στις νίκες".

Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ πρόσθεσε ότι: " Ίσως να μας επηρέασε το κλίμα των ημερών σε έναν πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πάντως που είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας και μακάρι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο".

Όσο για την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του από την τέταρτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε χθες στις Σέρρες ο Πολωνός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ