ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σοβαρή πρόταση για Μπεν Αρφά μόνο από ΟΣΦΠ"

"Σοβαρή πρόταση για Μπεν Αρφά μόνο από ΟΣΦΠ"
Ανιγκό Μαρσέιγ

"Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα βρούμε", δήλωσε ο αθλητικός διεθυντής της Μαρσέιγ για τον Μπεν Αρφά

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη", είχε πει στην ταινία "Λόλα" ο αείμνηστος Σπύρος Καλογύρου στον Nίκο Κούρκουλο.

Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση του Μπεν Αρφά με τον Ολυμπιακό, καθώς με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, παραδέχθηκε πως ο γαλλικός σύλλογος έχει δεχθεί μεν πρόταση από τους "ερυθρόλευκους", όμως τα χρήματα που παίζονται για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό είναι πολλά.

"Δεν είναι μυστικό πλέον πως έχουμε δεχθεί πολλές προτάσεις για τον Μπεν Αρφά. Τόσο από αγγλικούς όσο και από ισπανικούς συλλόγους, όμως αυτή του Ολυμπιακού είναι η πιο ξεκάθαρη. Παρόλα η μεταγραφή του Μπεν Αρφά στην Μαρσέιγ δεν μπορεί ακόμα να χαρακτηριστεί αποτυχημένη.

Κατά την διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης πολλές πλευρές εμπλέκονται, ο σύλλογος, ο παίκτης και φυσικά η ομάδα που τον θέλει. Υπάρχουν όμως και "παράμετροι" που δεν είναι εύκολοι. Παίζονται πολλά λεφτά εδώ πέρα, για έναν ποδοσφαιριστή που ομολογουμένως πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο.

Έτσι λοιπόν δηλώνω πως κάτι πρέπει να κάνουμε μαζί του. Ότι είναι να συμβεί θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Γενάρη, στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει, όμως είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί και να μείνει στην ομάδα μας"



.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ