ΓΑΛΛΙΑ

Σοβινί - Μαρσέιγ 0-3: Νίκησε με βασικούς ομάδα της 5ης κατηγορίας και προκρίθηκε στο κύπελλο

Ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στο Σοβινί της 5ης κατηγορίας και επικράτησε 3-0, παίρνοντας την πρόκριση από τη φάση των 32 του Coupe de France.

Η Μαρσέιγ πήγε στο Λιμόζ για να αντιμετωπίσει τη Σοβινί της 5ης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος και πέρασε μία όμορφη βραδιά, παίρνοντας τη νίκη 3-0 και συνάμα την πρόκριση από τη φάση των 32 του Coupe de France.

Ο αγώνας δεν υπήρξε αμφίρροπος σε κάποιο σημείο και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος δεν άφησε περιθώριο, χρησιμοποιώντας αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Αρκάντιους Μίλικ και ο Τζενγκίζ Ουντέρ σκόραραν στο 1ο ημίχρονο και ο Αμίν Χαρίτ πέρασε αλλαγή στο 2ο και έγραψε το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32

*Η Νις προκρίθηκε άνευ αγώνα, ύστερα απ' την αποβολή των Παρί ΦΚ και Λιόν, λόγω των επεισοδίων στο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των 64.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ