ΡΟΜΑ

Σουλούκου: "Οι Φρίντκιν είναι εδώ για να οδηγήσουν την Ρόμα στην κορυφή της Ευρώπης"

Σουλούκου: "Οι Φρίντκιν είναι εδώ για να οδηγήσουν την Ρόμα στην κορυφή της Ευρώπης"
EUROKINISSI

Η CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, εξέφρασε την πεποίθησή της πως η διοίκηση της Ρόμα έχει ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, με στόχο να οδηγήσει τους τζαλορόσι στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Η Ρόμα κατέκτησε το 2022 το Conference League και έναν χρόνο αργότερα ήταν φιναλίστ στον τελικό του Europa League, με τον στόχο των πρωτευουσιάνων να είναι ωστόσο ακόμα μεγαλύτερος, να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Αυτό υποστήριξε με δηλώσεις της η Λίνα Σουλούκου, με την CEO της ομάδας να αναφέρεται μάλιστα στο μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες τον σύλλογο, η οικογένεια Φρίντκιν.

"Η Ρόμα παραμένει στο κέντρο του σχεδίου μας, μία μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση που δεν έχουμε την παραμικρή πρόθεση να αφήσουμε.

Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο στόχος είναι να φέρουμε την Ρόμα στην ελίτ του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει με νόημα:

"Είμαστε ένα γκρουπ διαφορετικό από το City Football Group, δεν γεννηθήκαμε με το ποδόσφαιρο και δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ