EURO 2024

Σουρεάλ σκηνικό στο Σλοβενία - Σερβία: ο Γιάνζα σκούπισε τα χέρια του σε διαφημιστικές πινακίδες, πριν από πλάγιο άουτ

Σουρεάλ σκηνικό στο Σλοβενία - Σερβία: ο Γιάνζα σκούπισε τα χέρια του σε διαφημιστικές πινακίδες, πριν από πλάγιο άουτ
PRINT SCREEN GLOMEX/ΕΡΤ1

Η αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Σερβία σημαδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό απρόοπτο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Γιάνζα να χρησιμοποιεί τις διαφημιστικές πινακίδες για να σκουπιστεί, πριν εκτελέσει πλάγιο άουτ.

Η κόντρα της Σλοβενίας με την Σερβία για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2024 είχε ένταση και πάθος, όχι όμως τις πολύ μεγάλες φάσεις, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει αναπόφευκτα μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Παρόλα αυτά, ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς δεν έπληξε αφού υπήρχαν φάσεις που προκάλεσαν ενδιαφέρον, με αποκορύφωμα ένα ασυνήθιστο σκηνικό που έλαβε χώρα στο 36ο λεπτό και είχε για πρωταγωνιστή τον Έρικ Γιάνζα.

Σε εκείνο το λεπτό, ο αριστερός μπακ της ομάδας του Ματίας Κεκ προσπαθούσε να εκτελέσει πλάγιο άουτ, όμως τα χέρια του ήταν ιδρωμένα και δυσκολευόταν, γεγονός που τον ώθησε να τα σκουπίσει επιμελώς στις διαφημιστικές πινακίδες, πριν πάρει φόρα και πραγματοποιήσει την εκτέλεση και μεταφέρει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή των Σέρβων.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ