ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Σπάει τα ταμεία της για Ράκιτιτς η Παρί

FC Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την μπάνκα στον αέρα τινάζει η Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη του Ιβάν Ράκιτις, επιδιώκοντας το “μπαμ”, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Τα αδύνατα δυνατά κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να προσγειώσει στην Πόλη του Φωτός" τον Ιβάν Ράκιτις, στρώνοντας πακτωλό χρημάτων στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα "Sport", οι Παριζιάνοι φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 90.000.000 € στην ομάδα της Βαρκελώνης, ώστε να αποκτήσουν τα αγωνιστικά χαρίσματα του Κροάτη μέσου, λίγες ημέρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής δραστηριότητας.

Μάλιστα, ο σύλλογος του Παρισιού σκέφτεται να προσθέσει στο deal και τον Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος αποτελεί ποδοσφαιρικό "έρωτα" του Ερνέστο Βαλβέρδε .

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει τον Ιούνιο του 2019, με τον 23χρονο να αρνείται (πεισματικά) την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωτευουσιάνους, καθώς θέλει να ντυθεί στα "μπλαουγκράνα".

Να σημειωθεί ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Ράκιτιτς ανέρχεται στα 125 εκατ. ευρώ, με τους Καταλανούς να κινούνται για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του 30χρονου μουντιαλικού κεντρικού χαφ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021, επιδιώκοντας ν' αφήσουν με την... όρεξη τους επίδοξους μνηστήρες.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ