ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σπάει τη σιωπή του ο Πακετά: "Είμαι απογοητευμένος από τα ψέματα του Τύπου, υπονομεύουν τη θέση μου"

Ο Λούκας Πακετά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ
Ο Λούκας Πακετά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ © 2023 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Λούκας Πακετά πήρε θέση για τα τελευταία δημοσιεύματα αναφορικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, τα οποία σύμφωνα με εκείνον διαδίδουν ψέματα και διαμορφώνουν μία εσφαλμένη εικόνα για εκείνον.

Η διερεύνηση πιθανής εμπλοκής του Λούκας Πακετά σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού έχει μετρήσει πολλά επεισόδια, με τον Βραζιλιάνο αυτή τη φορά να βγαίνει στην αντεπίθεση και να δηλώνει με ανάρτησή του στα social media, πως η εικόνα του ίδιου υπονομεύεται καθημερινά από τα ψευδή δημοσιεύματα που διαδίδονται.

Μάλιστα, ο 27χρονος μέσος της Γουέστ Χάμ γνωστοποίησε πως σκοπεύει μαζί με τους δικηγόρους του να ζητήσουν από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να διεξαγάγει ενδελεχή έρευνα για το πώς οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, δημοσιεύονται δίχως κανένα πρόβλημα.

"Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα στον Τύπο, που δημοσιεύτηκαν τόσο στην Αγγλία όσο και στη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή μου. Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να υπονομεύσουν τη θέση μου. Ανησυχώ επίσης ότι, αν και είναι ψευδή και παραπλανητικά, τα άρθρα αυτά προέρχονται σαφώς από άτομο που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση.

Οι διαδικασίες της FA υποτίθεται ότι είναι εμπιστευτικές και είναι εξαιρετικά σοβαρές για μένα και την οικογένειά μου. Η συνεχιζόμενη διαρροή και δημοσίευση ανακριβών πληροφοριών στον Τύπο θέτει πλέον σε κίνδυνο την πιθανότητα να λάβω μια δίκαιη ακρόαση, γι' αυτό έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να γράψουν στην FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν μια ενδελεχή έρευνα για το πώς οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα".

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκλεισε το κείμενο της ανάρτησής του λέγοντας: "Συνεχίζω να αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου και ανυπομονώ να αποδείξω την αθωότητά μου".

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ