SERIE A

Σπαλέτι: "Ξεχωριστό κίνητρο το ντέρμπι με Λάτσιο"

Σπαλέτι: "Ξεχωριστό κίνητρο το ντέρμπι με Λάτσιο"
Σπαλέτι-Ρόμα

Πεπεισμένος ότι θα γίνει μεγάλη μάχη το βράδυ στο "Ολίμπικο" και πως η Λάτσιο θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο στην μάχη που δίνει η Ρόμα για τον τίτλο εξέφρασε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι

"Περιμένω την εξαιρετική Λάτσιο την οποία έχω δει στα προηγούμενα παιχνίδια. Η Λάτσιο είναι μία καλή, φιλόδοξη ομάδα, όμως θα μας δημιουργήσουν προβλήματα στην κούρσα μας με την Ίντερ", τόνισε ο τεχνικός της Ρόμα και συνέχισε:

"Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έχουν καθαρές ιδέες. Παρόλο που πάμε στο παιχνίδι όντας σε καλύτερη κατάσταση, το ζευγάρι αυτό είναι ισορροπημένο, καθώς παράγει ένα ξεχωριστό κίνητρο και υπάρχουν πολλοί μυστικοί κίνδυνοι.

Θα είναι ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, από βαθμολογική πλευρά έχει την ίδια σημασία όπως και κάθε άλλο ματς, όχι όμως και από συναισθηματικής πλευράς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους.

Το να έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που να είναι γεννημένοι στη Ρόμα είναι ένας θετικός παράγοντας, είναι όπως είπε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Ναπολιτάνοι που παίζουν για τη Νάπολι".






Παράλληλα, ο τεχνικός ηγέτης των "τζαλορόσι" αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο πατέρας του Γκαμπριέλε Σάντρι (του οπαδού της Λάτσιο που έχασε τη ζωή από σφαίρα αστυνομικού στο ξεκίνημα της σεζόν) θα παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι από τις εξέδρες του "Ολίμπικο".

"Θα συνεχίζουμε να τον έχουμε στη μνήμη μας. Έχουμε μάθει τόσα πολλά και ο πατέρας του Τζόρτζιο πήρε την σωστή απόφαση με το να έρθει στο γήπεδο", κατέληξε χαρακτηριστικά.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ