ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Αστεία κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα"

Σπανός: "Αστεία κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα"
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, με τηλεοπτικές του δηλώσεις υποστήριξε πως η ομάδα του είναι "καθαρή" και πως η κλήση σε απολογία στηρίχθηκε σε μια ψευδομαρτυρία.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, καθώς μίλησε στην κάμερα της "NOVA" αναφορικά με την κλήση του ίδιου και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας σε απολογία μετά τα όσα δήλωσε ενόρκως ο Τάκης Φύσσας.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου έκανε λόγο για μια αστεία κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα και σημείωσε πως ο Ατρόμητος έχει όλα τα στοιχεία για να αποδείξει την ότι η ομάδα του ποτά δεν έχει εμπλακεί σε περίεργους αγώνες.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σπανός δήλωσε στην κάμερα της "NOVA":

"Η υπόθεση αυτή είναι μια αστεία υπόθεση η οποία στηρίχθηκε σε μια αστεία κατέθεση ενός ψευδομάρτυρα ο οποίος μας ενέπλεξε για τους δικούς του σκοπούς και λόγους για να καλύψει προφανώς τις ατέλειες και τις αδυναμίες που έχουν σαν ομάδα.

Πήγε μας ενέπλεξε σε μια ιστορία που θα αποδειχθεί η αλήθεια, θα αποδειχθεί πολύ σύντομα το τι κρύβεται πίσω από αυτό και ο Ατρόμητος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτή την ιστορία.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον κ. ανακριτή, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε. Έχουμε στοιχεία και αποδείξεις να αποδείξουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια καθαρή ομάδα όπως την ξέρουν όλοι και σε καμία περίπτωση ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε περίεργους αγώνες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ