ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Χρονιά ορόσημο"

Σπανός: "Χρονιά ορόσημο"
New Image

Παρουσιάστηκαν σήμερα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ατρόμητου, καθώς και η νέα φανέλα της ομάδας

O πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός που πήρε πρώτος τον λόγο τόνισε: " Την Κυριακή ξεκινάει μια χρονιά ορόσημο για τον Ατρόμητο. Θα είναι μια δύσκολη χρόνια και είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας αμέσως σηκώσαμε τα μανίκια και ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ομάδας. Φτιάξαμε ένα ρόστερ ικανό για την άμεση επάνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Πρέπει να έχουμε σωστή προσήλωση, διάρκεια, γερό στομάχι κα σύμμαχο τον κόσμο μας. Έχουμε γνώση όσοι δουλεύουμε γύρω από την ομάδα και όπως έχω τονίσει επανειλημμένα ο Ατρόμητος πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές ομάδος Σούπερ Λιγκ και ΟΥΕΦΑ. Όταν θα καταλάβω ότι δε δίνω όραμα και προοπτική θα αποχωρήσω. Δεν θα κάνουμε την χάρη κάποιων "καφενείων". Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τη διοίκηση

".

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας δήλωσαν:

Ανδρέας Τάτος: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Χρήστος Καλαντζής: " Εύχομαι να έχουμε υγεία και από την Κυριακή να δείξουμε ποια ομάδα είναι πρωταθλήτρια".

Πασχάλης Μελισσάς: " Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτόμαστε την άνοδο και εύχομαι την επόμενη χρονιά να παίξουμε με την φανέλα του Ατρόμητου στη Σούπερ Λιγκ".

Ντομινίκ Βάσι: " Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και θα βοηθήσω να την επαναφέρουμε στη Σούπερ Λιγκ".

Εδουάρδο Μπρίτο: " Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα για να φέρω την ομάδα εκεί που ήταν και εκεί που πραγματικά αξίζει".

Κάρλος Μασάρα: " Ευχαριστώ την διοίκηση του Ατρόμητου που με διάλεξε. Εύχομαι καλή χρονιά, να είμαστε δυνατοί, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Λούκας Φαβάλι: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ που βρίσκομαι στην ομάδα και θα βοηθήσω να ξανανέβει ο Ατρόμητος στην Σούπερ Λιγκ".

Έφθασε σήμερα από τη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου η μπλε κάρτα του Ντομινίκ Βάσι που τέθηκε έτσι στη διάθεση του Βασίλη Βούζα για τον αγώνα με τη Βέροια. Επίσης επέστρεψε σήμερα από την Εθνική Ελπίδων ο Στέργος Μαρίνος.




















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ