ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Europa League και τελικός Κυπέλλου"

Σπανός: "Europa League και τελικός Κυπέλλου"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έκοψε την Πέμπτη (19/1) την πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Σπανό να εύχεται έξοδο στο Europa League και συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο "Μαζαράκη" η ΠΑΕ Ατρόμητος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον πρόεδρο Δημήτρη Σπανό να τονίζει πως στόχος είναι η έξοδος στο Europa League και η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Ατρόμητου, παλαίμαχοι, φίλαθλοι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου, αλλά και η Δημοτική Αρχή την οποία εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Αντρέας Παχατουρίδης και ο επικεφαλής της αντιπολιτευτικής παράταξης κ. Κελάφας.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Σπανός τόνισε μεταξύ άλλων: " Την τελευταία τριετία o Ατρόμητος κάνει βήματα προόδου και παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, έχουμε ανέβει επίπεδο.

Από μεσαία ομάδα πλέον όλοι μας υπολογίζουν ως μεγάλη. Έχουμε δώσει χαρές στον κόσμο με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον περσινό τελικό Κυπέλλου στον οποίο παίξαμε με την ΑΕΚ, όχι ωστόσο επί ίσοις όροις.

Είμαστε όμως πεισματάρηδες και εγωιστές και γιατί όχι να φθάσουμε και φέτος στον τελικό, αφού εκτός από το Europa League αυτός είναι ο δεύτερος στόχος μας. Μπορεί να μην έχουμε 10.000 κόσμο, αλλά έχουμε συμφωνήσει με το τεχνικό τιμ πως είναι υποχρέωσή μας να τους κάνουμε χαρούμενους".

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Μπάλλας ο οποίος κέρδισε το φλουρί, ενώ ο Γιώργος Δώνης στην σύντομη ομιλία του είπε: " Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με υγεία, χωρίς προβλήματα στην οποία συνεργαζόμαστε αρμονικά για να την αναπτύξουμε και να την πάμε ένα βήμα παραπέρα".

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η προπόνηση της Πέμπτης (19/1) έγινε χωρίς προβλήματα και στην διάθεση του Γιώργου Δώνη είναι όλοι οι παίκτες εκτός από τον Ζουέλα που βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Εθνική Αγκόλας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ