ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "H πιο ευτυχισμένη στιγμή"

Σπανός: "H πιο ευτυχισμένη στιγμή"
INTIME SPORTS

Την πιο σημαντική στιγμή στην παραγοντική του εμπειρία χαρακτηρίζει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.

Αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας του στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", τόνισε ότι η ομάδα του απέδωσε καλό ποδόσφαιρο ενώ ανέφερε ότι ο Ατρόμητος θα μπορούσε να κάνει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Επίσης, αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα της ομάδας, για το πως εισέπραξε αυτή την επιτυχία και αισθάνεται δικαιωμένος για την επιβράβευση που δέχτηκε από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση στον τελικό: " Σίγουρα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην παραγοντική μου πορεία. Να φτάσω με την ομάδα μου να διεκδικήσω ένα τρόπαιο. Είμαι σίγουρος πως κάθε παράγοντας ονειρεύεται στο ξεκίνημά του κάτι τέτοιο".

Για το πώς το έζησε: " Με μεγάλη προσμονή. Όλο το ποδοσφαιρικό τιμ είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το έβλεπα στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών μου. Τα τελευταία 15 λεπτά πρέπει να μου φάνηκαν αιώνες. Όταν είδα την μπάλα στο δοκάρι... Ο Βόλος χρειαζόταν ένα γκολ για να περάσει κι εμείς χάναμε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη".

Για την εμφάνιση της ομάδας του: " Η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη από τον προπονητή, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, έδωσαν και την ψυχή τους. Κλείσαμε όλους τους χώρους, ήταν πολύ διαβασμένος ο προπονητής, οι παίκτες έβγαλαν όλο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και κατάφεραν να γράψουν με χρυσά γράμμα το όνομά τους στη ιστορία του συλλόγου. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι, αλλά είδατε πώς δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του".

Για την επόμενη μέρα: " Με το που τελείωσε το παιχνίδι είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας, να χαρούμε μόνο ένα βράδυ και πλέον στο μυαλό μας είναι μόνο το ματς της Κυριακής. Εχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας στο πρωτάθλημα. θα μπορούσαμε καλύτερα. Από τα τελευταία παιχνίδια πήραμε και αρκετά μηνύματα. Είχαμε μια φιλοσοφία άκρως επιθετική, την οποία πολλές φορές την πληρώσαμε. Καταφέραμε με ένα πιο συντηρητικό σχήμα και συνδυάσαμε ουσία και αποτέλεσμα".

Για το αν τον ανησυχεί τυχόν αποπροσανατολισμός των παικτών του: " Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και πιστεύω ότι καταλαβαίνουν ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση. Πιστεύω όλοι έχουν καταλάβει ότι προέχει να πάμε σε πιο ασφαλή κατάσταση. Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν πολύ βαριά, η ψυχολογία ήταν πολύ χαμηλά, αλλά κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές αυτοί σε δυο παιχνίδια να βρουν τα ψυχικά αποθέματα".

Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: " Είναι πληγωμένος και το πληγωμένο θηρίο είναι και πιο επικίνδυνο. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό ότι θα σωθούμε".

Για το αν θα δώσει πριμ: " Ας κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ με το καλό... Το μεγαλύτερο πριμ για τους ποδοσφαιριστές είναι ότι έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, που δεν εξαγοράζεται".

Για το πώς εισέπραξε την επιτυχία: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατάφερε ο Ατρόμητος έπειτα από πολλά χρόνια να βγάλει τους ανθρώπους του Περιστερίου να βγουν στον δρόμο. Καταφέραμε έστω και για λίγο να τους κάνουμε να ξεχάσουν τα προβλήματα που βιώνουμε στη καθημερινότητα. Ελπίζω ότι θα επενδύσουμε σε αυτό.

Στο Περιστέρι υπάρχει μια μεγάλη συσπείρωση. Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι. Είδα και κόσμο πάνω από 45 χρόνων να περιμένει την αποστολή μετά τις 2 το βράδυ και όπως πληροφορήθηκα μετά τη λήξη του ματς ξεχύθηκαν στους δρόμους εκατοντάδες άνθρωποι, υπήρξε μια έκρηξη χαράς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που αυτή η ομάδα έδωσε χαρά στον κόσμο της, γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι χαρά".

Για τα όσα ειπώθηκαν μετά την ήττα από τον Πανιώνιο: " Στο ποδόσφαιρο η γραμμή της επιτυχίας με την αποτυχία είναι πολύ λεπτή, γι' αυτό το αποκαλούν βασιλιά των σπορ. Μετά το ματς με Πανιώνιο κάναμε μια κουβέντα διεξοδική με τους ποδοσφαιριστές μου και η ομάδα στη συνέχεια έδειξε ότι διαθέτει ψυχικά αποθέματα".

Για την αντίδραση από τους Βολιώτες: "Είναι δικαίωση όταν σου δίνει συγχαρητήρια ο αντίπαλος και επιβραβεύει την ανωτερότητά σου. Αυτό σε γεμίζει με ικανοποίηση. Και θα ήθελα να επισημάνω και την άψογη στάση του κόσμου του Βόλου που μετά το τέλος του αγώνα μας πρόσφεραν απλόχερα το χειροκρότημά τους. Υπάρχουν παντού ανόητοι, είδαμε κι εμείς έναν που ήθελε να πιάσει... διάλογο με τον Δώνη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ