ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός:"Καλύτεροι τη νέα σεζόν"

Σπανός:"Καλύτεροι τη νέα σεζόν"
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη εικόνα από τον νέο Ατρόμητο είναι ελπιδοφόρα και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γιώργου Σπανού.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου παρακολούθησε το φιλικό 6-0 επί της Νόρτσια που ήταν και το πρώτο τεστ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, παρουσιάστηκε βέβαιος ότι ο Ατρόμητος θα είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σεζόν.
"Γίνεται μια δουλειά πάνω σε επιστημονικές βάσεις, άρτια προετοιμασμένη και όλοι οι παίκτες δείχνουν διάθεση και ζήλο στις κοπιαστικές προπονήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι φέτος θα δούμε ένα διαφορετικό και καλύτερο Ατρόμητο από όλες τις απόψεις", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τουρνουά στην Άσκολι

Στο μεταξύ οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα(23/7) η συμμετοχή του Ατρόμητου σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Άσκολι της Ιταλίας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου κι εκτός από την τοπική ομάδα της Άσκολι και τον Ατρόμητο θα λάβει επίσης μέρος και η Σιένα.

Οι τρεις ομάδες θα αναμετρηθούν σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών. Επίσης καταβάλλονται προσπάθειες για τη διεξαγωγή ενός ακόμα φιλικού αγώνα επί ιταλικού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Τσεζένα για τις 24 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου.

Ατομικό ο Λουτσιάνο

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ακολούθησε στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα. Ο 34χρονος άσος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Νόρτσια από τάπες αντιπάλου του στον αχίλλειο τένοντα αλλά αύριο είναι πολύ πιθανό να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες είχαν ρεπό, έπειτα από τη χθεσινή κοπιαστική μέρα. Το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πισίνα, αερόμπικ καθώς και προπόνηση στο γήπεδο που έχει στη διάθεσή της η ομάδα. Με εξαίρεση τον Λουτσιάνο και τους Μπότσι, Καραλή που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή.

Τέλος ο Μερίνο, ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στις προπονήσεις.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ