ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Καμία κόντρα, καμία μομφή"

Σπανός: "Καμία κόντρα, καμία μομφή"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός επανέλαβε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη για πρόεδρο της Σούπερλίγκα και την στήριξη του προς τον Γιώργο Δώνη.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, σε δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στην ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος αλλά και για τις αλλαγές στην Κ.Ε.Δ.

Για την χθεσινή συνεδρίαση της Superleague: " Έγινε μια ειλικρινής συζήτηση μεταξύ των συμβούλων. Άρθηκε η όποια κριτική διάθεση υπήρχε από πλευράς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού προς τον κύριο Μαρινάκη, δεν τέθηκε ποτέ θέμα εμπιστοσύνης, όλα τα μέλη ομόφωνα εκφράσαμε την εμπιστοσύνη μας στο έργο του προέδρου και προχωράμε ενωμένοι για να λύσουμε τα προβλήματα του χώρου. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις από τα δυο μέλη.

Δόθηκαν εξηγήσεις από τον κύριο Μαρινάκη, οι οποίες κρίθηκαν επαρκείς από τα δυο μέλη και το θέμα έληξε εκεί. Δεν δημιουργήθηκε κάτι στο οποίο χρειάζεται να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση. Σε ένα συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν 16 εκπρόσωποι ομάδων, είναι λογικό να υπάρχουν κάποια στιγμή κάποιες διαφωνίες. Αυτές συζητούνται μέσα στο συμβούλιο και πιστεύω πως αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν".

Για τις επιστολές που ανταλλάσσονται μεταξύ των μελών: " Πιστεύω ότι κάθε ομάδα και εταιρία έχει την δική της φιλοσοφία και πλάνο, ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα της. Κάποιες ομάδες έκριναν να λειτουργήσουν με το σκεπτικό να στείλουν επιστολές, ενώ κάποιες άλλες εκφράζονται διαφορετικά. Δεν θέλω να δώσουμε μεγαλύτερη βάση. Χθες δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Στην Ελλάδα κάποια πράγματα γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους.

Θεωρώ μέσα στο συμβούλιο δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, δεν υπήρξε καμία μομφή στο πρόσωπο του προέδρου, όλοι ομόφωνα παροτρύναμε τον κύριο Μαρινάκη να συνεχίσει το έργο του και αποφασίσαμε να ρίξουμε τους τόνους, γιατί δεν βοηθάμε το ποδόσφαιρο έτσι. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είμαστε όλοι συγκρατημένοι και όλοι μαζί να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο".

Για το αν αισιοδοξεί ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα υπάρξουν επιστολές ξανά: " Αυτό δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς. Παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο χθεσινό συμβούλιο και μας διεμήνυσε πως από την πλευρά του θα πάρει όλες τις πρωτοβουλίες εκείνες, ώστε να έχουμε καλές διαιτησίες και να υπάρχει ισοτιμία προς όλες τις ομάδες. Όλοι οι παράγοντες αποφασίσαμε από κοινού να ρίξουμε τους τόνους, να κοιτάξουμε πρώτα να βελτιώσουμε τις ομάδες και μετά να κοιτάξουμε οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ πως αυτά που είπαμε χτες, θα τηρηθούν και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για να λύσουμε τα προβλήματα του χώρου".

Για την πρόταση της ΑΕΚ για έξι διαιτητές τη νέα σεζόν: " Δεν έγινε κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Αυτό συζητήθηκε στην κουβέντα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Είναι ένα πλάνο που ήδη εφαρμόζεται στο εξωτερικό. Αν η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ μας το επιβάλει είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε. Προσωπικά πιστεύω και οι τέσσερις διαιτητές που έχουμε μπορούν κάλλιστα να κάνουν την δουλεία τους, αν είναι ικανοί και άρτια εκπαιδευμένοι".

Για τις αλλαγές που έρχονται από τον Μάρτιο στην Κ.Ε.Δ.: " Αυτό μας το ανέφερε ο κύριος Πιλάβιος. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις για το πως θα λειτουργήσει η Κ.Ε.Δ. από του χρόνου. Η επιτροπή αυτή είναι κάτω από την αρμοδιότητα της ΕΠΟ. Πιστεύω η ΕΠΟ θα βάλει και το κατάλληλο πρόσωπο, που θα προΐσταται της συγκεκριμένης αρχής, ώστε να οργανώσει τον χώρο της διαιτησίας και να έχουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς".

Για τον Ατρόμητο: " Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι ούτε από την βαθμολογική συγκομιδή αλλά ούτε και από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας, γιατί ψάχνει η ομάδα ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν έρθει αυτό και ειδικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, που είναι κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης, θεωρώ ότι η θ' ανέβει η ψυχολογία και η ομάδα, η οποία είναι ίδια με την περσινή και έχει δώσει σημάδια γραφής ότι μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και να πάρει αποτελέσματα, θα κάνει την αντεπίθεση της και να φτάσει στις θέσεις που όλοι οραματιζόμαστε και θέλουμε να την δούμε".

Για το αν στηρίζεται ο Δώνης: " Ασφαλώς στηρίζεται το έχουμε πει κατ' επανάληψη. Δεν μπορούμε να μηδενίζουμε την δουλειά του κύριου Δώνη. Δεν μπορεί μέχρι πριν δυο – τρεις μήνες να λέμε, όταν η ομάδα είχε κατακτήσει την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, ότι ο κύριος Δώνης είχε μεγάλη συμβολή σε αυτό. Είναι το ίδιο επιτελείο και αυτή τη στιγμή περιμένουμε αυτή την ψυχολογική ανάταση. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας φέρει στον σωστό δρόμο".

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: " Βλέπουμε ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές. Οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη με αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό είναι πέντε, έξι βαθμοί. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και οι μικρότερες ομάδες βλέπουμε ότι έχουν καταφέρει να πάρουν αποτέλεσμα από τις μεγάλες ομάδες".


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ