ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Μας περιμένει δύσκολος Ιανουάριος"

Σπανός: "Μας περιμένει δύσκολος Ιανουάριος"

Ο Γιώργος Σπανός παρέθεσε γεύμα στους παίκτες του Ατρόμητου την Δευτέρα (21/12) και τους εξέφρασε την πίστη του για ένα καλύτερο δεύτερο γύρο και απολογισμό στο τέλος της σεζόν.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε για τον Ατρόμητο με μια νίκη επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι και με τα χαμόγελα εν μέρει να επιστρέφουν στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Τραιάνού Δέλλα παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Την Δευτέρα (21/12) μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, παρέθεσε γεύμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ εκφράζοντας την πίστη του για ένα καλύτερο δεύτερο γύρο και μιλώντας για ταμείο που θα γίνει στο τέλος:

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Γιώργος Σπανός ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειές τους συμπληρώνοντας τα εξής:

«Έχετε λίγες μέρες για ναξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος Ιανουάριος με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Το γεύμα έγινε στο εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη με το κλίμα να είναι πάρα πολύ καλό και τα πειράγματα να μην λείπουν από τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Σπανός: "Μας περιμένει δύσκολος Ιανουάριος"

Διπλές προπονήσεις Τρίτη και Τετάρτη

Αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα οι παίκτες του Τραϊνού Δέλλα προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα το πρωί ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο νεαρός τεχνικός τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη θα υπάρξει διπλή προπόνηση στον Ασπρόπυργο και στην συνέχεια οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα (28/12).

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φερνάντο Γοδόι που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών (7 κίτρινες κάρτες) στους αγώνες με Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Επιμένει η Εστουδιάντες

Ο Αργεντινός μέσος τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο της Εστουδιάντες που θα ήθελε να τον επαναπατρίσει και την Τρίτη (22/12) αναμένεται να υπάρξει ένα κρίσιμο ραντεβού των εκπροσώπων του Ατρόμητου με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα.

Σπανός: "Μας περιμένει δύσκολος Ιανουάριος"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ