ΙΩΝΙΚΟΣ

Σπανός: "Με εμφανίσεις σαν και αυτή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή"

Ο Δημήτρης Σπανός στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό
Ο Δημήτρης Σπανός στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σπανός με δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε ότι με εμφανίσεις σαν και αυτή ο Ιωνικός θα μπορέσει να παραμείνει στη Super League Interwetten.

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ο Ιωνικός με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε με καλά λόγια και με τον Βατσλίκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, αυτό συμβαίνει. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Όταν ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν 0-3 στο 60', το παιχνίδι έκλεισε και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ. Με εμφανίσεις σαν αυτή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία".

Για τα κέρδη από αυτό το παιχνίδι: "Κερδίσαμε και τις συμμετοχές νέων παιδιών που πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, γιατί όλοι θα χρειαστούν, λόγω και του κορονοϊού".

Για τον Βατσλίκ: "Σε αυτό το παιχνίδι ήταν εκπληκτικός. Μια πρωταθλήτρια ομάδα, έχει εκπληκτικούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του, εμείς δεν το κάναμε".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ