ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός:"Να χαράξουμε νέα πορεία"

Σπανός:"Να χαράξουμε νέα πορεία"
Σπανόςκοκότοβιτς

Κάλεσμα στον κόσμο του Ατρομήτου να βρεθεί στο γήπεδο του Περιστερίου την Κυριακή στο παιχνίδι με την Λάρισα και να στηρίξει την νέα προσπάθεια με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, στο τιμόνι έκανε ο πρόεδρος της ομάδας

Ο Γιώργος Σπανός πιο χαρακτηριστικά αναφέρει:" Καλώ τον κόσμο να σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του νέου προπονητή μας και των ποδοσφαιριστών μας.Ο Ατρόμητος γυρίζει σελίδα και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε στην αρχή της περιόδου.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φιλάθλων της, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας. Έτσι, πρέπει όλοι να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο για να χαράξουμε από κοινού μία νέα πορεία".

Έκκληση προς τους φιλάθλους απευθύνει, επίσης, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ατρομήτου, όπως και προς τους γονείς και τα παιδιά όλων των τμημάτων του συλλόγου. Επίσης, ο σύνδεσμος φιλάθλων «FENTAGIN» πραγματοποίησε χθες βράδυ τη γενική συνέλευσή του με μεγάλη επιτυχία και όλα τα μέλη του δήλωσαν ότι θα στηρίξουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λάρισα.

Πρώτη για Κοκότοβιτς

Στο μεταξύ την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στο γήπεδο του Ασπροπύργου. Ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Ραγκουέλ, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

* Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ατρόμητου όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Τετάρτης είναι το εξής: Πρόεδρος Ανδρέας Σχίζας, αʼ Αντιπρόεδρος Θανάσης Κασπίρης, βʼ Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Γεωργακόπουλος, γενικός γραμματέας Καίσρας Τσιριμιάγκος, ειδικός γραμματέας Γιώργος Κωνσταντινίδης, ταμίας Γιάννης Καλογερόπουλος, ειδικός ταμίας Παναγιώτης Στασινόπουλος, αʼ γενικός αρχηγός Κώστας Μισαηλίδης, βʼ γενικός αρχηγός Μ. Τσιαγκιώτης, εκπρόσωπος ΕΠΟ-ΕΠΣΑ Ανδρέας Ρούσης, έφορος παμπαίδων Γιώργος Νικολόπουλος, έφορος λέσχης Νίκος Σοφιανόπουλος, μέλη Νίκος Κασπίρης, Ιωάννης Ορνράκης, Δημήτρης Τσιαμούλος, αναπληρωματικά μέλη Στέλιος Δελής, Γιώργος Οικονόμου, Στέλιος Μάρτης, Στέλιος Πατές.

* Στο «Atromitos Store» θα βρίσκονται αύριο από τις 12.30 ως τις 14.00 οι Αχμέντ Μαγκντί και Δημήτρης Γελαδάρης για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου.











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ