ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Ο Ατρόμητος θα παραμείνει ανταγωνιστικός"

Σπανός: "Ο Ατρόμητος θα παραμείνει ανταγωνιστικός"
INTIME SPORTS

Παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ατρομήτου για την σεζόν 2012-13. "Η Ευρώπη έχει μόνο αστέρια" το σύνθημα της καμπάνιας.

Παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας στην ομάδα του Ατρομήτου. Η παρουσίαση της καμπάνιας "Η Ευρώπη έχει μόνο Αστέρια" έγινε το μεσημέρι στο "Θέατρο Πολιτών" από το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ και υπεύθυνο διαχείρισης εισιτηρίων Γιώργος Χατζή καθώς και από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Σπύρο Μπουλούση.

Η σημερινή ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι:

" Τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε σε μία τροχιά ανάπτυξης και προσπαθούμε με διάρκεια και αδιάκοπη δουλειά σε όλες τις βαθμίδες για το καλύτερο. Βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας σε μία κρίση που αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια υγιή ομάδα και να είμαστε σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις.

Η ομάδα θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική, δίχως να στηρίζεται μόνο σε ένα πρόσωπο που θα είναι ο βασικός χρηματοδότης. Με την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δείχνουμε ότι δεν κατεβαίνουμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ως κομπάρσοι, αλλά για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε έναν τίτλο. Οι τιμές στα διαρκείας είναι τόσο χαμηλές που δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την ποσότητα των φετινών αγώνων του Ατρόμητου".

Για κάθε νέα εγγραφή ή ανανέωση από 5 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου, οι κάτοχοι διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση με διπλά εισιτήρια για πέντε (τυχερούς) που θα ακολουθήσουν την ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ