ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Ο κόσμος κάνει τη διαφορά"

Σπανός: "Ο κόσμος κάνει τη διαφορά"
INTIME SPORTS

Ο κόσμος είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό.

Ο επικεφαλής του συλλόγου του Περιστερίου τόνισε επίσης ότι Ντιέ, Μήτρογλου και Βιεϊρίνια είναι οι παίκτες που ξεχωρίζει, ενώ υπογράμμισε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας του στο ιστορικό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ότι θεωρείται αουτσάιντερ.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Σπανού στην "Εξέδρα":

" Αυτό που με ενδιέφερε από την πρώτη μέρα ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που θα αποπνέει υγεία και θα κερδίσει την εκτίμηση της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Μια ομάδα που δεν θα έχει αντιπάθειες. Νομίζω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει.

Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που να διεκδικεί κάθε χρόνο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο. Αυτός κάνει τη διαφορά, αυτός ανεβάζει επίπεδο την ομάδα", είπε ο μεταξύ άλλων ο Σπανός.

Όσον αφορά ποιους παίκτες ξεχώρισε από τη φετινή Superleague τόνισε " Τον Ντιέ, που παίζει με μοτέρ στα πόδια, τον Μήτρογλου, που έχει το εύκολο γκολ και τον Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι εξαιρετικός".

Σε ερώτηση για το αν ο Ατρόμητος είναι κερδοφόρος απάντησε: " Όχι, ποτέ. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπούμε λίγο μέσα. Ο προγραμματισμός γίνεται με βάση τι αντέχει η τσέπη μου. Δεν πρόκειται ποτέ να εκτεθώ ή να θέσω την ομάδα σε κίνδυνο".

Για τον τελικό του Σαββάτου και τα εισιτήρια υπογράμμισε: " Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιστορικό για τον Ατρόμητο και ήμουν σίγουρος ότι ο κόσμος διψούσε για μια τέτοια γιορτή. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε ένα μεγάλος μέρος του κόσμου που θα έρθει στο ΟΑΚΑ. Περιμένω πως και πώς να δω τη δική μας μπλε γωνιά στο Ολυμπιακό Στάδιο".

Μεγάλο πλεονέκτημα του Ατρομήτου; " Το ότι ο κόσμος και ο Τύπος θεωρούν ως φαβορί την ΑΕΚ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ