ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Πάμε για το κερασάκι στην τούρτα"

Σπανός: "Πάμε για το κερασάκι στην τούρτα"
INTIME SPORTS

Σε πελάγη ευτυχίας ο πρόεδρος του Ατρομήτου μετά την πρόκριση στον τελικό, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Φωταγωγήθηκε το Περιστέρι από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Ατρόμητος θα ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία ενός τελικού κυπέλλου Ελλάδας και όπως ήταν απόλυτα λογικό ο πρόεδρος του, Γιώργος Σπανός, δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος μετά τον χθεσινό ημιτελικό που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Μάλιστα αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας και αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο, έδωσε και το σύνθημα για την κούπα στις 30/4 στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου:

« Είναι μία ιστορική, κορυφαία στιγμή για τη ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ γι' αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Αφιερώνουμε την πρόκριση εξολοκλήρου στον κόσμο μας.

Στο πρωτάθλημα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, αλλά είμαι σίγουρος πως έχουμε την ποιότητα πολύ σύντομα να ξεφύγουμε από αυτή τη δύσκολη θέση.Στις 30 Απριλίου θα πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε "το κερασάκι στην τούρτα", δηλαδή, τον τίτλο!», ήταν τα λόγια του Γιώργου Σπανού.

Φωταγωγήθηκε το Περιστέρι

Τρισευτυχισμένος και ο ο Δήμαρχος τους Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή στον Βόλο και μετά τον αγώνα έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί ο Δήμος Περιστερίου προς τιμήν του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του: « η σημερινή ήμερα είναι ιστορική για την αγαπημένη ομάδα του Περιστερίου, αλλά και για την ίδια την πόλη», ήταν η ατάκα του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ