ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός:"Στην ώρα τους οι μετεγγραφές"

Σπανός:"Στην ώρα τους οι μετεγγραφές"
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιώργος Σπανός ζήτησε υπομονή από τους φίλους της ομάδας, αναφορικά με τις μετεγγραφές της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μάλιστα επισημαίνει ότι τα μετεγγραφικά αποκτήματα δεν θα έχουν καμία σχέση με τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.
" Ο φίλαθλος κόσμος του Ατρόμητου και του Περιστερίου πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις που στόχο έχουν την ενίσχυση του ρόστερ του συλλόγου και οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι βέβαιοι ότι όταν θα είμαστε και τυπικά εντάξει θα ανακοινώσουμε τα μεταγραφικά μας αποκτήματα που καμία σχέση δεν έχουν με τα ονόματα που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος μάλιστα αναφέρει:" Προς μεγάλη της έκπληξη η ΠΑΕ Ατρόμητος διαβάζει πολύ συχνά για ονόματα ποδοσφαιριστών που δήθεν αποτελούν μεταγραφικό στόχο ή δήθεν αυτοί και οι ομάδες τους έχουν αρνηθεί την πρόταση μας για να έρθουν στον σύλλογο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θεωρεί ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα απέχουν από την πραγματικότητα και είναι έξω από τη λογική της ομάδας μας που όταν έρθει η ώρα θα ενημερώσει τους φιλάθλους της".




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ