ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Συνεχίζουμε με τον Δώνη"

Σπανός: "Συνεχίζουμε με τον Δώνη"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός στην συνέντευξη Τύπου για τα νέα εισιτήρια διαρκείας, ξεκαθάρισε πως προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Δώνης

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, η οποία είχε και είδηση όσον αφορά το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας.

" Πορευόμαστε με τον Γιώργο Δώνη. Ήταν και θα είναι προπονητής μας. Έληξε η διορία που του είχαμε δώσει, μήπως έβρισκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης είναι στο εξωτερικό για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια.

Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, ο Γιώργος Σπανός είπε: " Ευχαριστώ τον κόσμο που έδωσε το "παρών" στο γήπεδο και στις καλές στιγμές, όπως η πορεία στο Κύπελλο που φτάσαμε στο τέρμα και στις κακές, όπως η πορεία μας στο πρωτάθλημα. Έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Η τωρινή διοίκηση είναι υγιής και σκοπός της είναι ο Ατρόμητος να είναι ανταγωνιστικός.

Η ομάδα δεν έχει μεγάλους χορηγούς. Ο Ατρόμητος ανήκει στον κόσμο του. Αν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το 50% από την πανστρατιά που μας στήριξε στον τελικό είναι πάρα πολύ καλό. Ζητούμε ξανά στη στήριξη του κόσμου και τη νέα σεζόν, για να κάνουμε βήματα μπροστά. Όσον αφορά τα μεταγραφικά που γράφουν οι εφημερίδες, όποιοι φύγουν θα αντικατασταθούν επάξια".

Σχετικά με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Ατρόμητο είπε ότι: " Η χρονιά ήταν κατά 50% επιτυχημένη. Φτάσαμε στον πρώτο στόχο που ήταν ο τελικός του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πήγαμε καλά. Λύθηκαν πολλά συμβόλαια, ευχαριστούμε όσους έφυγαν και πρόσφεραν στην ομάδα.

Κάποιες φορές παίρνουμε αποφάσεις όχι ευχάριστες αλλά πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ποτέ δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είναι ο Ατρόμητος ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν".

Στην συνέχεια της συνέντευξης τύπου ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργος Χατζής παρουσίασε τις κάρτες διαρκείας κι έδωσε χρηστικές πληροφορίες για την καμπάνια "Η επιτυχία ξεκινάει με εσένα" της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία αποτελεί προϊόν δουλειάς της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου της ΠΑΕ Κάτιας Κοξένογλου και των στελεχών της ΠΑΕ Σπύρου Μπουλούση, Ρομπέρτο Πανάγου.

Χαιρετισμό απεύθυναν κατά σειρά ο πρόεδρος του συνδέσμου Fentagin Αλέξης Βλαντός, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ατρόμητου Παναγιώτης Γιομπαζολιάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Σταύρος Κωνσταντινίδης και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου, Δημήτρη Κελάφα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ