ΠΑΟΚ

Σπαντάσιο: "Προσαρμόστηκα γρήγορα στην Ελλάδα"

Σπαντάσιο: "Προσαρμόστηκα γρήγορα στην Ελλάδα"
MOTIONTEAM

Ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο δήλωσε χαρούμενος από την έως τώρα παραμονή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το ντεμπούτο του Σταφυλίδη

Μια ημέρα μετά το γκολ που πέτυχε κατά του Παναιτωλικού, το πρώτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο μίλησε στη Nova για το τέρμα που σημείωσε, την φετινή πορεία του "Δικεφάλου", τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως προσαρμόστηκε γρήγορα στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της υποδοχής που έτυχε από τους συμπαίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρθενική παρουσία του Σταφυλίδη την Κυριακή (20/11).

Αρχικά δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα τέτοιο γκολ. Ήταν το πρώτο με τον ΠΑΟΚ και εύχομαι να σημειώσω και άλλα στην συνέχεια και ακόμη πιο όμορφα".

Πρόσθεσε ότι: "Ηξερα ότι ερχόμουν σε μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να συμμετάσχω στο Γιουρόπα Λιγκ για να βοηθήσω την ομάδα".

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είπε: "Είμαι σε μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς φιλάθλους, βοηθάνε πολύ την ομάδα. Το ποδόσφαιρο κάθε χώρας είναι διαφορετικό. Εχω προσαρμοστεί γρήγορα, σε αυτό με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Με δέχτηκαν πάρα πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να παραμείνω χαρούμενος όπως ήμουν και στις ομάδες που έπαιξα στο παρελθόν".

Για την έως τώρα αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Ολοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν στην ομάδα πάρα πολύ καλοί παίκτες και ξέρουμε ότι η απόσταση με τους δύο πρώτους είναι μεγάλη, γνωρίζουμε ότι για να τους φτάσουμε πρέπει να δουλέψουμε και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους δύο πρώτους. Στόχος είναι ένας τίτλος ή να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το πανηγυρισμό μετά το γκολ που πέτυχε όταν χόρεψε με τους συμπαίκτες του κοντά στο κόρνερ σχολίασε: "Χορέψαμε στους ρυθμούς ενός τραγουδιού που έλεγε ο Βιεϊρίνια".

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα τόνισε: "Στις εξέδρες υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο ένας σέβεται τον άλλον".

Για τον Σταφυλίδη δήλωσε: "Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, συμμετείχε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ. Επαιξε και επιθετικά και αμυντικά πάρα πολύ καλά".

Για την φάση του γκολ που σημείωσε είπε: "Αυτή την φάση την έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, κατάφερε ο Βιεϊρίνια να δώσει μια πολύ καλή πάσα, δεν μπόρεσα να σουτάρω σε πρώτο χρόνο και δεν είχα άλλη λύση από την στιγμή που η μπάλα πήγε εκεί να σουτάρω απευθείας".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ είπε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί έχω συμπαίκτες από την πατρίδα μου. Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή γιατί είχαν πολύ καιρό να παίξω. Πλέον είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και μακάρι να έχω πολλ0ές συμμετοχές για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά".

Για την θέση που παίζει: "Εχω παίξει σαν δεκάρι και τώρα προσπαθώ να παίξω σε αυτή την θέση. Στις ομάδες της Ρουμανίας έχω παίξει και σαν δεύτερο κεντρικό χαφ. Οπως τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν από τους καλύτερους παίκτες στην Ρουμανία, αυτό θέλω να κάνω και τώρα. Ελπίζω να παίζω συνέχεια μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ