ΙΝΤΕΡ

Special "υποδοχή" σε Ιμπραχίμοβιτς!

Special "υποδοχή" σε Ιμπραχίμοβιτς!

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από τότε που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβγαλε τη φανέλα της Ίντερ, ωστόσο οι οπαδοί των "νερατζούρι" του ετοιμάζουν μία ιδιαίτερα... θερμή υποδοχή μέσω πανό στο πρώτο του "ντέρμπι της Μαντονίνα" όπου θα παίξει για λογαριασμό της Μίλαν.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" οι φίλοι των νταμπλούχων Ιταλίας αναμένεται να εκφράσουν τα συναισθήματά αντιπάθειάς τους προς τον ροσονέρο "Ίμπρα" μέσα από μία χορογραφία, την οποία θα φτιάξουν στην Curva Nord (το πέταλο των φανατικών) πριν από τον αγώνα και θα έχει ως άμεσο στόχο τον Σουηδό.

Αιτία φυσικά δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι έφυγε από την ομάδα τους το καλοκαίρι του 2009 για χάρη της Μπαρτσελόνα και ότι τώρα παίζει στην μισητή συμπολίτισσα Μίλαν, με τον "Ίμπρα" να πετάει μάλιστα το γάντι μέσα στην εβδομάδα λέγοντας ότι οι αποδοκιμασίες στο ντέρμπι θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για αυτόν...

Το ντέρμπι των... απόντων

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες του Μιλάνου θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σάμουελ (χάνει όλη τη σεζόν), Μάικον, Μουντάρι, Μαρίγκα και Τιάγκο Μότα, ενώ στον αντίποδα οι "ροσονέρι" του Αλέγκρι θα έχουν δύο σημαντικότατες ελλείψεις, αυτές των Ιντζάγκι (εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν) και Πάτο (έξι εβδομάδες εκτός δράσης).

Επιπλέον, οι τυπικά φιλοξενούμενοι του ντέρμπι (Ίντερ και Μίλαν έχουν κοινή έδρα, αλλά στο ματς αυτό οι "νερατζούρι" θα έχουν την πλειονότητα των οπαδών στις εξέδρες του "Μεάτσα"), δεν υπολογίζουν στον Όντο ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (4-3-1-2): Σέζαρ, Κόρδομπα, Λούσιο, Ματεράτσι, Κίβου, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Όμπι, Σνάιντερ, Ετό, Μιλίτο

Μίλαν (4-3-2-1): Αμπιάτι, Τζαμπρότα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Γκατούζο, Πίρλο, Αμπροζίνι, Ζέεντορφ, Ροναλντίνιο, Ιμπραχίμοβιτς

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ