ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ: Σε αυτόν τον επιθετικό στρέφονται οι Πορτογάλοι μετά τα άκυρα για Ιωαννίδη και Ρόκε

Σπόρτινγκ: Σε αυτόν τον επιθετικό στρέφονται οι Πορτογάλοι μετά τα άκυρα για Ιωαννίδη και Ρόκε
PRINT SCREEN

Στο plan C προχωράει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την ενίσχυση της επιθετικης γραμμής, καθώς μετά τα διαδοχικά "όχι" από τον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωννίδη και το Βίτορ Ρόκε, οι Πορτογάλοι στρέφονται σε λύση από τη Δανία.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας "τρέχει" για να βρει τον παίκτη στην επιθετική της γραμμή που θα καλύψει τη θέση πίσω από τον Βίκτορ Γιόκερες, καθώς ο "καυτός" Σουηδός έχει πάρει τη φανέλα του βασικού... σπίτι του.

Μετά τα απανωτά άκυρα του Παναθηναϊκού στις προτάσεις των "λιονταριών" για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, με τελευταία προσέγγιση να είναι την Κυριακη (25/08), και την απροθυμία του Βίτορ Ρόκε να μετακομίσει την Πορτογαλία επιλέγοντας την Μπέτις, οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Σπόρτινγκ στράφηκαν στην τρίτη τους επιλογή.

Πρόκειται για τον Κόνραντ Χάρντερ, έναν 19χρονο επιθετικό που αγωνίζεται με τη φανέλα της Νόρτζελαντ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του δανέζικου ποδοσφαίρου.

Είναι διεθνής με την Κ19 της χώρας του, τη φετινή σεζόν μετράει δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε έξι παινχίδια, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι 2.000.000 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ