ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπυρόπουλος:"Να συνηθίσουμε στους τίτλους"

Σπυρόπουλος:"Να συνηθίσουμε στους τίτλους"
Σπυρόπουλος

"Να συνηθίσουμε στους τίλους", είπε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Υπόκλιση Φυλακούρη στους οπαδούς

" Ήταν η πρώτη μου φιέστα και το χάρηκα πολύ όπως και όλα τα παιδιά. Μάθαμε όλοι μας την ιστορία της ομάδας στο φιλικό με τους παλαίμαχους κάτι το οποίο ήταν πολύ χρήσιμο. Το ευχαριστήθηκε και εμείς και ο κόσμος. Ελπίζω και στα επόμενα χρόνια να γίνουν και άλλες τέτοιες φιέστες", είπε αρχικά.

Για το τι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός από αυτό το πρωτάθλημα, ο άσος του "τριφυλλιού" τόνισε στον Sentra fm:

" Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή μεγάλος παράγοντας είναι αυτός της ψυχολογίας. Λειτούργησε ευεργετικά σε όλους η κατάκτηση, γιατί πλέον θα παίζουμε πιο ελεύθερα. Φέτος μπήκαν οι βάσεις, δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα και πρέπει να συνηθίσουμε να παίρνουμε τίτλους".

Για το Μουντιάλ είπε: " Δεν υπάρχει παράγοντας κούραση όταν πας στο Μουντιάλ. Θα είναι τιμή για κάθε παίκτη το να συμμετέχει εκεί. Ειδικά για αυτούς του Παναθηναϊκού. Μπορεί η καλή μας ψυχολογία να μας βοηθήσει και στην Εθνική. Επίσης οι επιπλέον μέρες ξεκούρασης σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους".

Για την επόμενη σεζόν δήλωσε: " Άλλο ένα αβαντάζ είναι ότι θα ξεκινήσουμε από τις 14-15 Σεπτεμβρίου τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας, κάτι όμως το οποίο κερδίσαμε φέτος με την απόδοση μας".

Φυλακούρης:"Ανάσα μου η φωνή των οπαδών"

Λίγο νωρίτερα ο Τότης Φυλακούρης δήλωσε στον Sportfm:

" Χθες ήταν μια τιμητική βραδιά για όλους. Η ιστορία συνεχίζεται. Είδαμε τιτάνες του Παναθηναϊκού να ενώνονται με τους νέους μας παίκτες. Η ταπεινότητα και η αξιοπρέπεια ένωσαν. Ο κόσμος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, η γιορτή ήταν φανταστική. Εγώ και οι άλλοι παλιοί νιώσαμε υπέροχα από την στάση των νέων παικτών.

Τέτοια τιμή, ειδικά, στο πέρασμα του χρόνου θα μας μείνει μια υπέροχη ανάμνηση. Όταν ο κόσμος φώναξε το όνομά μου, νόμιζα ότι η φωνή του ήταν η ανάσα μου και το χειροκρότημα του, οι χτύποι της καρδιάς μου".















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ