ΑΕΚ

Στα άκρα με Εντίνιο!

Στα άκρα με Εντίνιο!
εντινιο απογοητευση

Ο Δώνης δεν άφησε τον Εντινίο να προπονηθεί και την Δευτέρα ο Βραζιλιάνος έχει συνάντηση με Νικολαΐδη

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης συνέχισε τα καψόνια στον 26χρονο επιθετικό αφού δεν τον άφησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Μετά λοιπόν τον αποκλεισμό του από τον αγώνα με την ΑΕΛ, ο Εντίνιο πήρε άλλο ένα γερό μάθημα από τον τεχνικό των κιτρίνομαυρων αφού δεν προπονήθηκε το Σάββατο και την Δευτέρα μάλιστα θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Έλληνας τεχνικός θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και ένας από τους λόγους που δεν αφήνει στην άκρη το επεισόδιο με τον Βραζιλιάνο είναι για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να κάνει κάποιες συστάσεις στον Εντίνιο προκειμένου να διορθώσει την συμπεριφορά του, ενώ δεν αποκλείεται να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για παραδειγματισμό.

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ (19/10 – 16.45) με την προπόνηση του Σαββάτου στις 17:00.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος παρέμεινε στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ενσαλίβα.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ