ΑΡΗΣ

Στα άκρα με Παλαθουέλος

Στα άκρα με Παλαθουέλος
Παλαθουέλος

O Ρούμπεν Παλαθουέλος δε θέλει να μείνει στον Άρη και γι' αυτό το λόγο έφυγε αδικιολόγητα απο τη Θεσσαλονίκη

Με την κίνησή του αυτή ουσιαστικά ο Παλαθουέλος φανέρωσε την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον. Να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και να πάρει μεταγραφή για κάποια άλλη ομάδα με την Χαρτς να φαίνεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Παρόλα αυτά όμως από εδώ και πέρα όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει άμεσα μεταγραφή του 23χρονου Ισπανού τότε μαζί με την ΠΑΕ Άρης θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παλαθουέλος επέστρεψε χθες στην Ισπανία μη δεχόμενος όχι απλώς να μην πάρει μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα αλλά πολύ περισσότερο να παραμένει στο "ψυγείο" μετά από απόφαση της ΠΑΕ Άρης. Να μην του επιτραπεί δηλαδή να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας από την στιγμή που στην μεταξύ τους σχέση υπάρχει η συγκεκριμένη διάσταση απόψεων.

Ο Παλαθουέλος από την πλευρά του επιμένει ότι υπάρχει το ενδιαφέρον της Χαρτς στο πρόσωπό του, την ίδια ώρα όμως η Σκοτσέζικη ομάδα δεν το έχει εκφράσει επίσημα στην ΠΑΕ Άρης με την κατάθεση κάποιας πρότασης. Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει φροντίσει για να είναι καλυμμένη να καταθέσει ήδη στην ΕΠΟ τα απαραίτητα πιστοποιητικά ώστε να διασφαλίσει τον 23χρονο Ισπανό.

Χθες το βράδυ πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Παλαθουέλος να αποστείλει στην Χαρτς σχετικό έγγραφο ζητώντας ενημέρωση για το πώς έχει η όλη κατάσταση. Σε αυτό μάλιστα φρόντισε να της ξεκαθαρίσει ότι τα δικαιώματα του Ισπανού ανήκουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ