ΑΡΗΣ

Στα γραφεία ο Γιαννιώτας

Στα γραφεία ο Γιαννιώτας
INTIME SPORTS

Η παρουσία του Γιάννη Γιαννιώτα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ήταν επόμενο να προκαλέσει ερωτηματικά αλλά όπως τόνισε ο 19χρονος διεθνής μέσος, είχε να κάνει με προσωπικό του θέμα. Διαβάστε το story.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε το πρωί ο Γιάννης Γιαννιώτας και όπως ήταν επόμενο η παρουσία του προκάλεσε ερωτηματικά.

Παρόλα αυτά όμως και όπως τόνισε ο 19χρονος διεθνής μέσος μετά από την αποχώρησή του η συνάντηση που είχε με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, αφορούσε ένα προσωπικό του θέμα.

Διαβάστε και για τον πρώην άσο του Άρη, Ρικάρντο Φατί, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την Αζαξιό.

Μία απάντηση που δεν συμφωνούσε με την φημολογία που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την οποία η παρουσία του είχε να κάνει για να ενημερωθεί το πώς έχει η υπάρχουσα κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης μετά το ότι έχει λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

Όποιος και αν ήταν ωστόσο ο πραγματικός λόγος της παρουσίας του Γιαννιώτα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ο 19χρονος διεθνής μέσος αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ή ακόμη και μιας συμφέρουσας συμφωνίας σε περίπτωση παραχώρησής του.

Κατά τα άλλα ο Ρικάρντο Φατί όλα δείχνουνε ότι θα αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη επιστρέφοντας στην Ligue 1 μετά από την συμφωνία του με την Αζαξιό και ο Νέρι Καστίγιο να έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με την Πατσούκα από το Μεξικό.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χαβιέ Ουμπίντες αφού ο Αργεντινός δεν έκανε πράξη το τελεσίγραφο περί κατάθεσης προσφυγής του αν δεν ικανοποιούταν οικονομικά στα χρήματα που έχει λαμβάνειν μέχρι την Τετάρτη.

Όσο για τον Ντάρσι Νέρο ο Βραζιλιάνος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λύσει το συμβόλαιό του και θα μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Όσο δε για τον Μιχάλη Σηφάκη μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στο φετινό EURO με την Εθνική μας ομάδα θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας που λογικά θα είναι ομάδα του εξωτερικού με δημοσίευμα από την Ιταλία να αναφέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Τορίνο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa» ο διεθνής τερματοφύλακας είναι πιθανό να δεχτεί πρόταση της επόμενες ημέρες από την Τορίνο που επέστρεψε στη Serie A αν και πρώτος της στόχος είναι ο Γάλλος Ζαν Φρανσουά Ζιλέτ της Μπολόνια με τον οποίο η διοίκησή της βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ