ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα γραφεία ο Κόκκαλης-Τραυματίστηκε ο Νικοπολίδης

Στα γραφεία ο Κόκκαλης-Τραυματίστηκε ο Νικοπολίδης
κόκκαλης

Ο Σ. Κόκκαλης ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις. "Μπορούμε τον τίτλο". Τραυματίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε με τους συνεργάτες του για την ενδυνάμωση του Ολυμπιακού σε ανθρώπους μέσα στα αποδυτήρια αλλά και στην διοίκηση.
Το όνομα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ακούγεται έντονα καθώς μοιάζει ο κατάλληλος για να γίνει υπεύθυνος των αποδυτηρίων, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα και ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Φυσικά, ο Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε και για το επεισόδιο ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που έβγαλε προς τα έξω ένα κακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Οι δύο παίκτες απολογήθηκαν στην διοίκηση την Πέμπτη για το επεισόδιο που πρωταγωνίστησαν. Ο μεν Ντιόγκο απολογήθηκε προφορικά, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος εγγράφως.

Πλέον οι δύο... πυγμάχοι, περιμένουν την τιμωρία τους που αναμένεται να είναι τσουχτερό πρόστιμο κυρίως για παραδειγματισμό. Στον Ολυμπιακό πάντως, προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό κομμάτι και να προσπαθήσει μέχρι τέλους για το καλύτερο (πρωτάθλημα).

Ξαφνικό πρόβλημα με Νικοπολίδη

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, που δεν έχει ευχάριστες ειδήσεις. Για την ακρίβεια, μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλαξε η προπόνηση της Πέμπτης στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός, είδε τον Αντώνη Νικοπολίδη να τραυματίζεται στην προπόνηση και άγνωστο παραμένει αν θα τον έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (7/2, 16:45).

Ο έμπειρος πορτιέρο, υπέστη μια κάκωση στο δεξί ώμο και την Παρασκευή θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Αυτό σημαίνει πως αν τα νέα δεν είναι ευχάριστα, θα δούμε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό δίχως τον Νικοπολίδη κάτω από τα "ερυθρόλευκα" δοκάρια.

Κατά τ' άλλα, ο Στολτίδης δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη αφού έμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης, ο Ντουντού συνέχισε την θεραπεία, ενώ ο Ντάτολο ξεπέρασε τις διαταραχές στο στομάχι και επέστρεψε στην προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως κατά την διάρκεια της προπόνησης υπήρξε ένα περιστατικό με τον Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έκανε τα... δικά του (αμέτρητες ντρίμπλες) με αποτέλεσμα να πεταχτούν δύο τρεις συμπαίκτες του και να του φωνάξουν. Ο Λούα Λούα απάντησε και στην συνέχεια επενέβη ο Μπάντοβιτς που έκανε αρκετές παρατηρήσεις.

Αυτό βέβαια το περιστατικό, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επεισόδιο, αφού αυτά -και χειρότερα- συμβαίνουν καθημερινά στην προπόνηση. Υπάρχει πολύ πάθος στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται, όμως λόγω του επεισοδίου Ντιόγκο-Γιάννη Παπαδόπουλου, το παραμικρό μπορεί να θεωρηθεί είδηση.

"Μπορούμε το πρωτάθλημα"


Τι κι αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται -6 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, τι κι αν οι Πειραιώτες δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, ο Όσκαρ, ο Ντάρμπισιρ και ο Πάντος πιστεύουν ακόμη στην ανατροπή και στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι τρεις άσοι των Πειραιωτών έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της "Pizza Hut" που είναι χορηγός του Ολυμπιακού και δεν έκρυψαν την πίστη τους για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ματ Ντάρμπισιρ: "Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Είναι μόλις έξι βαθμοί η διαφορά που μας χωρίζει. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να βοηθήσω. Υπάρχει πίστη στην ομάδα ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση και θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάω το ίδιο καλά με την περσινή. Είναι αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετούς μήνες. Θα προσπαθήσω, όμως, να γίνω παίκτης που ήμουν πέρυσι. Είμαι στη διάθεση του προπονητή μου, όποτε θελήσει να βοηθήσω την ομάδα".

Όσκαρ Γκονζάλεθ: "Είναι δυνατό να ανατρέψουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα και να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να καταλάβουμε τι θέλει. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία του. Όντως μία νίκη αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας".



Τάσος Πάντος: "Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν εξαρτάται το πρωτάθλημα μόνο από εμάς. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι αλλάζει η ψυχολογία με την αλλαγή του προπονητή".

Κρεμάει τα... γάντια ο Αντώνης;


Στο μεταξύ, έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει, πως ο Αντώνης Νικοπολίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της χρονιάς και αναμένεται το επόμενο διάστημα να μιλήσει με ανθρώπους της διοίκησης για το μέλλον του.

Φυσικά, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Αντώνη Νικοπολίδη, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο ίδιος.

Στο 39ο έτος της ηλικίας του, ο πρώην διεθνής πορτιέρο είναι βασικός και αναντικατάστατος αφού στο μεγάλο Λιμάνι δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ούργκο Πάρντο αποκτήθηκε το περυσινό καλοκαίρι γι' αυτό το λόγο, όμως τις ελάχιστες φορές που έχει αγωνιστεί δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Οι Πειραιώτες θέλουν η αλλαγή σκυτάλης στα "ερυθρόλευκα" δοκάρια να γίνει με ομάλο τρόπο γι' αυτό δεν αποκλείεται για άλλο ένα καλοκαίρι να ζητήσουν στον Νικοπολίδη να παραμείνει.

Όλα είναι στο χέρι του... Αντώνη Νικοπολίδη και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα κάνει πραγματικότητα τις σκέψεις του και βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα γεμάτη τίτλους και δόξα.

Παρελθόν ένας εκ των γυμναστών


Την συνεργασία του με τον Γιώργο Πριόνα, έλυσε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός. Ο Πριόνας ήταν υπεύθυνος για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών, όμως επειδή τα αποτελέσμα δεν ικανοποίησαν τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι πλέον μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ