ΑΡΗΣ

Στα γραφεία του Άρη ο Κόκε

Στα γραφεία του Άρη ο Κόκε
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Κόκε βρίσκεται την στιγμή αυτή και πάλι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για το θέμα των επιταγών του και της επιστροφής του στον Άρη

Παραμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Σέρχιο Κόκε βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για το θέμα της επιστροφής του.

Μία παρουσία που λαμβάνει χώρα δύο εβδομάδες μετά την τελευταία και τρεις μέρες μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη για να γίνει πράξη η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Της εκ νέου συνεργασίας τους μετά τα μέσα του περασμένου Απρίλη.

"Αγκάθι" όπως αποτελεί κοινό μυστικό είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα των επιταγών που είχε δώσει σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Κόκε στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Κίνηση που είχε να κάνει με σκοπό ο Ισπανός να έλυνε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκοπό να ολοκλήρωνε την μεταγραφή του στην Ντινάμο Χιούστον.

Πριν δέκα μέρες όμως κι ενώ η σχέση των δύο πλευρών είχε φανεί να πηγαίνει στα άκρα με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να σφραγίζει δύο εξ αυτών η επιστροφή του Κόκε μοιάζει κάτι παραπάνω από δεδομένη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ