ΙΤΑΛΙΑ

Στα ημιτελικά η Ρόμα

Στα ημιτελικά η Ρόμα
ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΡΟΜΑ

Η Ρόμα με γκολ του Μαντσίνι νίκησε 1-0 την Σαμπντόρια και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας

Ένα γκολ του Αμαντέο Μαντσίνι ήταν αρκετό στην Ρόμα για να νικήσει την Σαμπντόρια και να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι ''τζαλορόσι'' ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και θα μπορούσαν να προηγηθούν πριν κάνουν την αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα (στο 11' ο Ντόνι αντικατέστησε τον Κούρτσι λόγω προβλήματος στον μηρό).
Οι παίκτες του Σπαλέτι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 34' όταν οι αμυντικοί της Σαμπντόρια απομάκρυναν προσωρινά την μπάλα απο την περιοχή τους μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι, ο Ακουϊλάνι δοκίμασε σουτ απο μακρινή απόσταση, όμως ο Μιράντε κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα ο Ακουϊλάνι και πάλι επιχείρησε γυριστό σουτ, όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι ''μπλουτσερκιάτι'' είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπελούτσι, όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο καθώς απομάκρυναν με δυσκολία οι Ντόνι και Ντε Ρόσι. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στο β' ημίχρονο, όμως ο Ταντέϊ απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το σουτ του Καμπανιάρο.

Στην συνέχεια οι Ρωμαίοι απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και μετά απο δυο αποτυχημένες προσπάθειες του Σισίνιο, ο Μαντσίνι ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. ο Βραζιλιάνος άσος έκανε μια απο τις γνωστές κούρσες του και αφού ''ζάλισε'' τον Σάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιράντε με δεξί σουτ (1-0).

Η Σαμπντόρια αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να το σημειώσει, αν ο Ντόνι δεν έκανε εκπληκτική διπλή επέμβαση στις προσπάθειες του Μπελούτσι. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά η μπάλα ''έγλειψε'' το δοκάρι της ''Σαμπ'' μετά την προσπάθεια του Περότα.

Δείτε το γκολ του Μαντσίνι:












TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ