ΑΓΓΛΙΑ

Στα ημιτελικά Τότεναμ και Άρσεναλ

Στα ημιτελικά Τότεναμ και Άρσεναλ
Ντεφόε

Στην ημιτελική φάση του Carling Cup προκρίθηκε η Τότεναμ, που... άλωσε την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (2-0). Πρόκριση και για την Άρσεναλ

Η ομάδα του Χουάντε Ράμος από το 20ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιντιέ Ζοκορά με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μπλούμερ Ελάνο.
Για τους "πολίτες", ο Γιώργος Σαμαράς για ένα ακόμα παιχνίδι φέτος έμεινε εκτός αποστολής. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος (και συνάμα η πρώτη "γκέλα") για τη Μάντσεστερ Σίτι, που στην Premier League έχει το απόλυτο στο "Σίτι Οφ Μάντσεστερ", με εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στους "4" του Carling Cup προκρίθηκε και η Άρσεναλ, που νίκησε την Μπλάκμπερν με 3-2 στο "Ίγουντ Παρκ", στη διαδικασία της παράτασης, αν και αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της. Σε αντίθεση με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο Μαρκ Χιούζ παρέταξε τη βασική ομάδα του...

Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2, με τους "κανονιέρηδες" να προηγούνται με 2-0 (Βασιρικί Ντιαμπί στο 6' και Εντουάρντο Ντα Σίλβα στο 29', πέτυχαν τα δύο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας) και τα "ρόδα" να ισοφαρίζουν σε 2-2, με δύο τέρματα του εξαιρετικά φορμαρισμένου Παραγουανού επιθετικού, Ρόκε Σάντα Κρουζ (42', 60').

Στο 90' (της κανονικής διάρκειας) αποβλήθηκε ο Νέβες Ντενίλσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως η Άρσεναλ εξασφάλισε την πρόκριση χάρη στο γκολ του Ντα Σίλβα στο 104', με τον Βραζιλιανοκροάτη επιθετικό να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.

Να σημειωθεί πως ήδη στην τετράδα του Carling Cup βρίσκεται η Έβερτον, που την περασμένη εβδομάδα νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 2-1 στο "Άπτον Παρκ", ενώ το τετάρτο εισιτήριο "τσεκάρεται" την Τετάρτη (19/12) στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου η Τσέλσι θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ