ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Στον Πανσερραϊκό ο Χόρχε Μπρίτες

Στον Πανσερραϊκό ο Χόρχε Μπρίτες

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Παραγουανού αμυντικού Χόρχε Μπρίτες. Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Νταλέ

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε την Δευτέρα, ο Πανσερραϊκός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Χόρχε Ορλάντο Μπρίτες.

Ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής είναι δεξί μπακ, έχει ύψος 1,78 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πρεσιντέντε, Βαγιαδολίδ, Σπόρτινγκ Μπράγκα, Λιμπερτάδ, Τακουάρι, Μακάμπι Χάϊφα, Ολίμπια, Νασιονάλ και Τσέρο Πορτένο.

Παράλληλα, στις Σέρρες βρίσκεται από την Δευτέρα και ο Μαουρίτσιο Νταλέ, ο οποίος και επίσημα θα φοράει πλέον τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα είναι στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για το ματς της 2ης αγωνιστικής.

Στο μεταξύ, δύο φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει ο Πανσερραϊκός κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 20.00 θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο και την επομένη θα γίνει φιλικό με την Δόξα Δράμας.

Τέλος, στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν οι Τάσος Παπάζογλου και Δημήτρης Ανάκογλου για τον αγώνα της Ελλάδας με την αντίστοιχη ομάδα των Σκοπίων το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο "Mladost" της πόλης Στρούμιτσα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ