ΙΩΝΙΚΟΣ

Στα "κυανόλευκα" ο Ντιαλό

Στα "κυανόλευκα" ο Ντιαλό
INTIME SPORTS

Παίκτης του Ιωνικού θα είναι τη νέα σεζόν ο Μοχτάρ Ντιαλό με την μορφή του δανεισμού από τον Πανθρακικό

Κάτοικος Νίκαιας θα είναι τη νέα σεζόν ο Μοχτάρ Ντιαλό. Ο 25χρονος επιθετικός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός και υπέγραψε για ένα χρόνο, με την μορφή του δανεισμού από τον Πανθρακικό.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Abdul Moktar Diallo, ως δανεικού για ένα χρόνο από την ΠΑΕ Πανθρακικός, την οποία και ευχαριστούμε για τη συνεργασία της.

Ο Diallo γεννήθηκε στην Ουακατούνγκου της Μπουρκίνα Φάσο και αγωνίζεται από την περίοδο 2005-2006 στην ομάδα της Θράκης, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στην Σούπερ Λίγκα (2008-2009 27συμ. 5 γκολ). Πέρυσι, στο δεύτερο μισό της χρονιάς έπαιξε στην Πάφο, ως δανεικός
".

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ιωνικός εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (Τετάρτη 1/9/2010 και ώρα 19.00 , Νεάπολη,) ανακοινώνει τα εξής:

" 1)Τα εισιτήρια διαρκείας της χρονιάς 2010-2011 δεν ισχύουν για την εν λόγω αναμέτρηση. Η Γενική είσοδος για αυτό το παιχνίδι είναι 10 Ευρώ.

2) Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν. Όλες οι γυναίκες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα έχουν δωρεάν είσοδο. Παράλληλα καθιερώνεται , για τα επίσημα παιχνίδια ,παιδικό εισιτήριο ,αξίας τεσσάρων(4) ευρώ, ενώ για τις γυναίκες, η τιμή εισόδου καθιερώνεται στα οκτώ (8) Ευρώ.

3) Όσον αφορά στους Παλαιμάχους της ομάδας και την ανακοίνωση των Rangers , τονίζουμε ότι η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας για τους παλαίμαχους του συλλόγου σε οποιαδήποτε θύρα της αρεσκείας τους θα έχει έκπτωση στα 30% από την αρχική τιμή
".

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (12.00) όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα παρουσιαστούν επίσημα σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ