ΤΣΕΛΣΙ

Στα μαχαιριά με τo αγγλικό κανάλι "Sky"!

Στα μαχαιριά με τo αγγλικό κανάλι "Sky"!
Αμπράμοβιτς

Στα... μαχαίρια με τον σταθμό "Sky" είναι οι "μπλε" μετά την απόφαση να παίξουν δύο φορές μέσα σε 3 μέρες!

Η αιτία; Η διοίκηση των Κυπελλούχων Αγγλίας είναι "πυρ και μανία" με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής -σε συνεργασία με τον κανάλι για να δώσει τον εκτός αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον το βράδυ της Πέμπτης, μόλις τρεις ημέρες μετά από την αναμέτρηση του "Στάμφορντ Μπριτζ" με τη Γουίγκαν (1-1), κάνοντας λόγο για εμφανή εύνοια υπέρ των "κόκκινων διαβόλων".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Telegraph" δεν κάθησε με σταυρωμένα τα χέρια και προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία της, επέβαλε στους παίκτες της και τον τεχνικό της Άβραμ Γκραντ να μην παρουσιαστούν στις καθιερωμένες συνεντεύξεις πριν και μετά τον αγώνα.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός του ετήσιου συμβολαίου ύψους 900 εκ.στερλινών (1 δις και 100 εκ.ευρώ) που έχει υπογράψει ο τηλεοπτικός σταθμός "Sky" με όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν στο αστραφτερό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Επιπλέον, για να ικανοποιήσει την απαίτηση των οπαδών των "μπλε", που υποχρεώνονται να κάνουν το ταξίδι στο Λίβερπουλ ημέρα καθημερινή που οι περισσότεροι εργάζονται, η διοίκηση των "μπλε" αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του καναλιού για να χρηματοδοτήσει την μετακίνηση των φίλων της προς το "Γκούντισον Παρκ".

Οι άνθρωποι της Τσέλσι ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη απόφαση του καναλιού δημιουργεί δεδικασμένο, με το δημοσίευμα της "Telegraph" να υπογραμμίζει ωστόσο ότι κάποτε υποχρεώθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, ενώ και η Λίβερπουλ είχε πέσει παλαιότερα "θύμα" του τηλεοπτικού προγράμματος, γεγονός που είχε εξοργίσει τον τότε τεχνικό της, Ζεράρ Ουγιέ.

"Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στον καθορισμό των ημερομηνιών των αγώνων, όπως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς και οι μεταδόσεις της τηλεόρασης.

Εμείς προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι ο προγραμματισμός των αγώνων είναι όσο το δυνατόν δικαιότερος για τις ομάδες",

τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Πρέμιερ Λιγκ.








TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ