ΠΑΟΚ

Στα... πιτς Βιεϊρίνια και "Κλάους"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Τι έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης και ποιοι παίκτες έδωσαν το παρών στην παρθενική προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Αναμένονται εκπρόσωποι της Τότεναμ.

Στη Νέα Μεσημβρία, που από εδώ και στο εξής θα φιλοξενεί όλες τις προπονήσεις και της πρώτης ομάδα, προπονήθηκαν την Τρίτη (30/8) όσοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Ξάνθη.

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του βοηθού του Λάζλο Μπόλονι, Χοακίμ Πρέτο, και σ' αυτή συμμετείχαν και οι νεαροί Παναγιωτούδης, Πέλκας, Τζανδάρης και Πόποβιτς.

Οι Ιβιτς, Παπάζογλου και Σταφυλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο μεταξύ, σε εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βιεϊρίνια διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση α' βαθμού στον προσαγωγό και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δέκα ημέρες.

Σε νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση α' προς β' βαθμού στον δικέφαλο και θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ενώ οριακά θεωρείται ότι μπορεί να προλάβει την Τότεναμ.

Τέλος, αύριο (31/8) υπάρχει διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα πραγματοποιηθεί στις 08.30 και η απογευματινή, η οποία θα είναι ανοιχτή, στις 18:30.

Eρχονται εκπρόσωποι της Τότεναμ

Άνθρωποι της αγγλικής ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν το προσεχές διάστημα στην συμπρωτεύουσα ώστε να ρυθμίσουν σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ λεπτομέρειες της παραμονής της αγγλικής ομάδας και των φιλάθλων της στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ