ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα πλάνα Νιόπλια οι Γκοβού, Καντέ

Στα πλάνα Νιόπλια οι Γκοβού, Καντέ
INTIME SPORTS

Οι Σίντνεϊ Γκοβού και Σεντρίκ Καντέ προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Αρρωστος ο Σαριέγκι, ατομικό ο Λέτο.

Με δύο νέες προσθήκες ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι το προσεχές Σάββατο (19:30) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Νιόπλιας διαπίστωσε μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακού, πως μπορεί να υπολογίζει σε δύο ακόμα λύσεις ενόψει του ματς με τον "Δικέφαλου του Βορρά".

Γκοβού και Καντέ προπονήθηκαν κανονικά ξεπερνώντας πλήρως τα προβλήματα τους, βγάζοντας συνάμα τα ονόματά τους από την λίστα απουσιών του Νιόπλια. Ο Λέτο προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο, ο Πετρόπουλος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος απέχοντας μόνο από το δίτερμα.

Ο Σαριέγκι απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης, ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να δώσει το παρών και να τεθεί και εκείνος με την σειρά του στην διάθεση του Κοζανίτη προπονητή.

Στη προπόνηση της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς, Καπίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, και Μανσούρ από την ομάδα U-21.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ